Džesika Bil žali što nije dobila ulogu u filmu "Beležnica"

Džesika Bil žali što nije dobila ulogu u filmu "Beležnica"

Autor: | 03/11/2011

0

Glumica Džesika Bil izjavila je u intervjuu za magazin "El" da je jedina uloga za kojom žali uloga Ali u ljubavnom filmu "Beležnica" koju je dobila Rejčel Mekadams. U ljubavnom filmu iz 2004. godine u kojoj glavnu mušku ulogu igra Rajan Gosling, trebalo je da glumi i Džesika Bil, ali nije izabrana, za čim i danas žali.
- To je jedina uloga koji sam toliko želela. Bila sam u sred snimanja filma "Texas Chainsaw Massacre" i išla sam na audiciju za film. Reditelj Nik Kasavetes je bio zainteresovan, ali je nisam dobila. Kao ni milion drugih. Ali to je samo odbijanje - izjavila je Džesika za magazin "El".
Iako je propustila ulogu koju je želela da ima, Džesika trenutno ima i druge. Trenutno snima film "Total Recall".
- Pre neki dan smo Kolin Farel i ja zbog jedne scene na snimanju bili trideset metara iznad zemlje. Adrenalin nas je drmao. Kada smo se spustili, pogledali smo se i počeli da se smejemo. To je bio jedan od onih momenata "volim svoj posao" - izjavila je Bilova koju ćete videti i u filmovima "New Year's Eve", "The Tall Man" i u komediji "Playing The Field".
Iako se pisalo o njihovom raskidu, Džesika se pojavila sa Džastinom Timberlejkom na žurki posle premijere filma "In Time", a očevici kažu da su razmenjivali nežnosti i nekoliko poljubaca.


Izvor: Blic.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti