Razvode se Kim Kardašijan i Kris Hemfriz

Razvode se Kim Kardašijan i Kris Hemfriz

Autor: | 31/10/2011

0


Model i rijaliti zvezda Kim Kardašijan razvodi se od košarkaša Krisa Hemfriza nakon samo 72 dana braka. Američki i britanski mediji javljaju da je Kim podnela zahtev za razvod zbog “nepremostivih razlika”. Vest je prvi objavio producent njenog rijaliti programa na svom Tviter profilu:
- Da, Kim Kardašijan je jutros zatražila razvod. Poverila mi se. Uskoro ću dobiti izjave. Ona vest nije komentarisala niti demantovala na svom profilu, a tabloidi pišu da se uskoro očekuje službena potvrda razvoda.
Najpopularnija sestra Kardašijan navodno je angažovala jednu od najtraženijih advokatica za razvode, koja je zastupala i Britni Spirs, Mariju Šrajver, Anđelinu Džoli i Rajana Rejnoldsa.

Iako su sestre Kardašijan stalno prisutne u medijima, nijedna od njih nije davala nikakve izjave povodom razvoda. Kim je ovih dana viđena na zabavi uoči Noći veštica, ali Kris nije bio sa njom. Nedavno su zajedno proslavili njen rođendan na intimnoj večeri, ali izgleda da je njihovom braku ipak došao kraj.

Par se venčao 20. avgusta ove godine na raskošnoj ceremoniji u Kaliforniji. Od prvog dana njihovog braka nagađa se da im je odnos u krizi. Mediji su neprestano pisali da se par ne slaže, a Kim se sve ređe s Krisom pojavljivala u javnosti. Poslednjih dana javila su se nagađanja da je njihov brak bio dobro isplanirana predstava za javnost, jer su od venčanja zaradili oko 18 miliona dolara. Kim je insistirala da pre braka potpišu predbračni ugovor te je tako zaštitila svoju imovinu koja je znatno veća od Krisove. Ovo je već drugi propali brak za starletu koja se sa 19 godina u Las Vegasu venčala za muzičkog producenta Dejmona Tomasa.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin