Suzana Perić zvezda ovogodišnjeg "Amstel Fashion Weeka"

Suzana Perić zvezda ovogodišnjeg "Amstel Fashion Weeka"

Autor: | 30/10/2011

0

Čast da zatvori ovogodišnji 30. "Amstel Fashion Week" pripala je kreatorki Suzani Perić koja se sinoć prisutnima u "BelExpoCentru" predstavila sa svojom novom kolekcijom simboličnog naziva "Na početku beše broš". Manekenke su prodefilovale u prefenjim i ženstvenim kreacijama iz nove kolekcije. Stil svojstven "PS fashion-u", za koji je poznata kreatorka inspiraciju našla u svom okruženju, obiluje jedinstvenim komadima garderobe, svedenim i dopunjenim modernim detaljima. Veče je obeležilo i pojavljivanje zaštitnog lica nove kolekcije pevačice Dijana Janković. Sestra teniserke Jelene Janković, čije su fotografije osvanule u katalogu i na bilbordima širom Srbije, sinoć se našla i u ulozi manekenke.

- Dijana je pravo osveženje na domaćoj muzičkoj sceni, pa sam sa timom saradnika odlučila da upravo ona ponese novu kolekciju - rekla je Suzana u nedavnom intervjuu, otkrivši i kako i gde je dobila inspiraciju za nove modele:
- Mamine i tatine devojčice, lolite koje su kasnije postale sofisticirane dame, poslužile su mi kao inspiracija koja je tragala za modnim dijalogom različitih trenutaka u životu jedne žene. Novi modeli su ženstveni, prefinjeni, svedeni i ekstravagantni. Bunde, kaputi, sakoi sa asimetričnim reverima, sa šljokicama, uske suknje, pantalone, haljine do kolena inspirisane haljinama karakterističnim za stil Monike Beluči, saten odela i, naravno, duge haljine. Dominiraju zelena, crvena, srebrna, kamel bež i zlatna boja. Prisutne crna i siva naglašene su srebrnim nijansama. Paletu bogatih i kvalitetnih materijala čine kašmir, krzno, brušena svila koja elegantno pada i izuzetno kvalitetna vuna sa obradom šljokica i kamenja. 
Suzana je reviju posmatrala iz prvog reda, a potom na kraju ustala i pozdravila prisutne, što su gosti u prepunoj dvorani pozdravili aplauzom. Među poznatima na reviji, koji vole i podržavaju Suzanin rad, našli su se: Nikola Lazetić i Sonja Marić, Vesna Dedić, Sanja Marinković, Vladimir Božović, Romana Panić, Danijela Marić, Isidora Bjelica, Ivana Mihić, Dajana, Alaksandra Perović, Goca Tržan, Dunja Ilić i drugi.

Autor: Ivan Vuković
Foto: Dragan Gajić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti