Nina Radulović Lečić: Novo lice "Pink" televizije

Nina Radulović Lečić: Novo lice "Pink" televizije

Autor: | 18/10/2011

0

Televizijska voditeljka Nina Radulović-Lečić sa „Prve“ televizije prešla je na „Pink“ i prošle nedelje se sa čelnicima „ružičaste imperije“ dogovorila o svom budućem angažmanu u ovoj medijskoj kući. Za magazin „Hello!“ najpre govori o razlozima ovog „medijskog transfera“.
- „Pink media group“, uključujući „Pink“ televiziju, godinama opstaje na medijskom nebu i dokazuje svoju lidersku poziciju, pa sam vrlo polaskana što postajem deo tog dobrog tima. Osim toga, ono što je meni važno, a što je očigledno, jeste da su dosledni stilu koji neguju i odnosu prema zaposlenima u koje ulažu godinama. Zbog svega ovoga imam razloga da verujem i očekujem da ću i ja biti tretirana na isti način. Što se profesionalnih razloga tiče, konačno sam dobila priliku da sublimiram novinarstvo i voditeljstvo - kaže majka šestomesečnog Lava, koga je dobila u braku sa glumcem Branislavom Lečićem. U vezi sa projektom u kome će raditi dugonoga brineta blistavog osmeha za sada je misteriozna.
- Svi volimo iznenađenja, pa to još neću otkrivati. Budite sigurni da je projekat ozbiljan, zabavan i koristan ovom društvu.
Nina je zadovoljna atmosferom na novom radnom mestu i što njen suprug podržava svaku promenu nabolje.
- Odnosi na novom radnom mestu nisu napeti, već imam svu pomoć kolega i osećam se dobrodošlo. Moj suprug i ja razgovaramo o svemu. Važno mi je njegovo mišljenje, i ovog puta je tako. On podržava svaku promenu nabolje.
Dvadesetpetogodišnja Beograđanka kaže da još nikoga nije angažovala da joj čuva sina i dodaje da sada ima nešto mirniji san u odnosu na prve mesece života.
- Lav je sada veliki dečak. Bolje spava, igra se i počinje da puzi. Još nismo angažovali pomoć oko čuvanje Lava, snalazićemo se na ovaj, do sada dobro „utaban“ način.
Nina otkriva da vežba, ali samo u kući, i da je za njen odličan izgled i vitku figuru zaslužna i balansirana ishrana.
- Počela sam sa vežbanjem, ali u kućnim uslovima. Zbog povratka na mali ekran odsustvovaću dosta od kuće, pa mi je sada važan svaki trenutak proveden u domu. O ishrani i dalje vodim računa - zadovoljno kaže Nina koja planira da se sa suprugom Branislavom venča u crkvi kada Lav malo odraste, kako bi i on mogao da uživa u slavlju.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti