Lepa Brena: Poslednje pripreme pred spektakl (Foto)

Lepa Brena: Poslednje pripreme pred spektakl (Foto)

Autor: | 18/10/2011

0

U noći između ponedeljka i utorka Lepa Brena počela je probe i na velikoj sceni u Areni. Iako još uvek nije postavljena sva scenografija, led ekrani i rasveta, Brena sa baletskom grupom uvežbava sve pesme.
Osim što vežbaju scenski pokret oni su pod budnim okom Gorčina Stojanovića koji ih raspoređuje kako bi spektakl bio još efektniji. Čitave noći i poznati reditelj Darko Kamarit radio je pozicioniranje preko deset kamera koje će snimati ovaj spektakl. Pošto još uvek nisu postavljeni svi led ekrani, Dejan Milićević, koji radi multimediju, nije bio prisutan u Areni. Prema onome što smo videli na licu mesta reklo bi se da Brena ima energije za oba konecrta koja su pred njom iako je spremila puno plesnih tački.
Naime, ona neće biti statična na bini već će zajedno sa plesačima imati i koreografije. Osim plesača, reklo bi se da se sprema i puno drugih iznenađenja u svakom smislu. Kako smo saznali iznad bine će takođe biti postavljeni delovi scenografije. U nekim pesmama biće devojaka na štulama, kostimi su svi stigli a koncert je podeljen u četiri segmenta. Upućeni kažu da će ovo biti spektakl kakav Beograd nije video. Brena je bez obzira na to što je proba kasnila zbog montaže instrumenata strpljivo čekala i sve pesme probala po nekoliko puta.

Izvor: Scandal.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin