Severina peva u kući svog najvatrenijeg fana

Severina peva u kući svog najvatrenijeg fana

Autor: | 11/10/2011

0

Hrvatska pevačica Severina Vučković pristala je da 20. oktobra peva u kući svog najvatrenijeg obožavaoca. Trudna pevačica se udružila sa hrvatskim „Narodnim radijom“ koji je organizovao takmičenje koje će pobedniku pokloniti uživo koncert koji će se održati u njegovoj kući.
Svi koji su ikada poželeli Severinu u sopstvenom dnevnom boravku, a takvih je mnogo, moćiće to sebi da priušte. Onom ko dokaže da je dovoljno veliki obožavaoc, “Narodni radio” će prirediti koncert omiljene pevačice, u udobnosti dnevnog boravka. Oni koji su mislili da su privatni koncerti privilegija koji mogu da priušte samo bogati ljudi, greše, jer od danas je za ovo senzacionalno iskustvo dovoljno biti najveći fan.
Najveći Severinin fan na spektaklu u svom dnevnom boravku moći će da pozove najviše pet “prijatelja”, tek toliko da ga ostatak života mogu podsećati na to da Severina u njegovom dnevnom boravku nije bila samo san.
Ipak, da bi dobili Severini koncert fanovi mogu da pišu pisma, snimaju video, šalju fotografije, sve od navedenog ili ipak nešto sasvim originalno. Severina će u kuću odabranog srećnika ušetati 20. oktobra, a nedelja uoči koncerta biće posvećena pripremama.
Na webu Narodnog radija objavljeno je i nekoliko uslova za sve koji žele da se prijave.
- Od presudne je važnosti da imaš dnevni boravak! I da imaš bar četiri, pet štekera da imamo gde da priključimo struju. I da nisi na 34. spratu bez lifta jer, ipak, reč je o trudnici! Zapravo, najbolje je da nam, zajedno sa dokazom da si najveći fan, pošalješ i ove podatke: ime i prezime, datum rođenja, adresu i fotku dnevnog boravka - piše na portalu.

Izvor: Novosti.rs, Narodni.hr

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin