Marijana Zlopaša: Dva slavlja povodom venčanja

Marijana Zlopaša: Dva slavlja povodom venčanja

Autor: | 10/10/2011

0

Harizmatična Crnogorka, pop pevačica Marijana Zlopaša, protekle nedelje upriličila je dve proslave povodom venčanja. Sudbonosno „da“ izgovorila je Iliji Nikitoviću, atraktivnom dvadesetsedmogodišnjaku, koga je upoznala prošlog leta. Par koji očekuje prinovu pre nekoliko meseci je pokrenuo privatni biznis, školu kajta u Ulcinju, gde će živeti. Na večnu ljubav najpre su se zavetovali u maloj crkvi Svetog Save na brdu iznad Svetog Stefana, a dva dana posle toga su upriličili slavlje na mestu gde su se upoznali i zaljubili - prelepoj peščanoj plaži u Ulcinju.
Lepa plavuša, koja je u petom mesecu trudnoće, za magazin „Hello!“ razneženo govori o njenom najvažnijem danu.
- Lepo je kad se ljudi nađu sa istim željama, idejama i pogledima na neke bitne stvari. Tako smo Ilija i ja imali istu želju i ideju o načinu i mestu na kome želimo da obeležimo taj trenutak, i sve smo organizovali sami. Pre svega, želeli smo crkveno venčanje u okviru porodice, a žurku za društvo smo priredili na mestu gde smo se upoznali i zavoleli. Kada je to moguće, bitni događaji ove vrste trebalo bi da isprate karakter i stil dvoje mladih ljudi, da to bude „lični pečat“ veze koja se pretače u brak, a ne šturo zadovoljenje forme. Crkveno venčanje upriličili smo u maloj crkvi Svetog Save u okviru manastira Praskvica, u koju smo jedva stali. Manastir je smešten na vrhu brda iznad Svetog Stefana. Tu crkvicu sam odmalena posmatrala i, diveći se njenoj skromnoj, ali moćnoj lepoti, oduvek sam se isto pitala: „Ko li napravi crkvu na tako nedostupnom mestu i zašto?“ Ilija se potrudio da mi ispuni davnašnju želju i organizovao je venčanje baš u toj predivnoj crkvi. Bilo je nestvarno - iznosi svoje utiske tridesetdvogodišnja Marijana, koja je sa Ilijom letos otvorila školu kajta na „Velikoj ulcinjskoj plaži“.
- S obzirom na to da smo letos pokrenuli privatnu školu kajta na „Velikoj plaži“, nije bilo govora da na bilo kom drugom mestu želimo da potvrdimo našu ljubav. Baš na tom mestu gde smo je i otpočeli organizovali smo i uspešno realizovali najbolju žurku na plaži. Fenomenalno smo se proveli. Iako sam u petom mesecu trudnoće, to stanje me nije omelo da ceo dan igram uz fenomenalnu muziku i atmosferu koju prave Kubanci. Zbavljao nas je bend „Cubalcanika“, koji je sve vreme podizao atmosferu: pevali su, plesali, animirali nas, pravili koreografiju koju su svi prisutni pratili, naročito su žene dobro vrckale. Zabava je bila nezaboravna, šato potvrđuju i gosti koji su prisustvovali veselju.
Kumovi na venčanju bili su najbolji prijatelji ovog para.
- Moja drugarica iz detinjstva, iz školskih dana, glumica i voditeljka „Hepi“ televizije, Beograđanka Jelena Helc bila mi je kuma. Ona mi je, inače, već kuma, jer sam ja krstila njenog sina Vuka. Iliji je kum takođe bio najbolji drug, Jakša Vukičević iz Herceg Novog - kaže pevačica, za čiji se stajling pobrinula Ivana Rabrenović, sa kojom godinama sarađuje.
- Bilo mi je dovoljno dva minuta da joj objasnim kako želim da izgledam. Moram da pomenem da je najzaslužnija za moj izgled na plaži bila Ilijina baka, „moj Galijano“. Ona mi je sašila onu predivnu i nestvarnu suknju, pošto mi se prethodna raspala dva dana pre venčanja. Inače, kao devojčica nisam provodila vreme maštajući o venčanju, imala sam druga interesovanja. Ni kasnije nisam gajila neke preterane simpatije prema svadbama, tako da nikad nisam razmišljala o tome kakvu bih ja želela da imam, ali eto, lepo je bilo - završava nežna plavuša.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin