Nataša Vukoje: Čari roditeljstva

Nataša Vukoje: Čari roditeljstva

Autor: | 09/10/2011

0

Manekenka i nekadašnja košarkašica Partizana Nataša Vukoje, koja radi kao televizijska voditeljka, proživljava najdivnije trenutke u životu otkako je pre godinu dana i pet meseci dobila kćerku Đurđu. U skladnom je braku sa političkim funkcionerom Aleksandrom Jugovićem i uživa u odgajanju njihove mezimice koju oboje obasipaju ljubavlju i pažnjom. Lepa brineta, koja je vodila emisiju o košarci na televiziji Arena, s nestrpljenjem očekuje septembar kada joj predstoje poslovni razgovori i odluka da li će ostati na ovoj ili preći na drugu televiziju. Nataša kroz osmeh govori o moru gde je provela ovo leto i ne može da sakrije zadovoljstvo dok prepričava dogodovštine sa Đurđom.
- Bile smo na moru mesec dana. Početkom juna smo sa mojim roditeljima otišle na petnaest dana u Grčku, a nedavno smo bile u Herceg- Novom sa mojom prijateljicom. Tada smo napravile izlet u Mostar i Trebinje. Automobilom smo obišle predivne gradove - za magazin Hello! kaže Nataša i ponosno dodaje da je njena kćerka prohodala na moru.
- Imala je malo problema sa rastom zubića, ali ništa strašno. Leto je obeležilo to što je nedavno prohodala, i to na moru. Đurđi ovo nije bio prvi boravak na primorju, jer je prošle godine kao tromesečna beba imala prvi susret s njim. Dok smo bile u Grčkoj, nije joj prijalo da ulazi u more. Posle, u Crnoj Gori, nismo mogli da je izvadimo iz vode.
Nataši u kući oko čuvanja deteta pomaže majka, a ovih dana kćerku planira da upiše u vrtić.
- Mnogo mi pomaže moja majka Mirjana. Početkom septembra ću Đurđu upisati u vrtić, za nju je bolje da se tako socijalizuje nego da je stalno čuva baka. Ona je vrlo društveno dete. Ja imam sestru i brata, i ona je odrasla okružena velikom porodicom. Prihvata decu i veoma je mirna. Zato mislim da će joj boravak u vrtiću jako prijati i da će joj biti zabavno. Sa sedamnaest meseci, koliko ima, već počinje da pokazuje karakter. Ona ima svoj ritam života, ali poštuje i moj. Zahvalno je dete, ispunjavamo njene potrebe, ali i ona razume naše - kaže nekadašnja sportistkinja. Zgodna voditeljka naradije provodi vreme sa Đurđom u parku jer im obema prijaju šetnje.
- Sa njom nikada nisam imala probleme oko hrane. Sve voli da jede, što se vidi po njoj, njenim slatkim obraščićima. Uživa kada je u centru pažnje i neobično voli da se fotografiše. Kada ugleda fotoaparat, odmah zauzima pozu i osmehuje se, ili se simpatično pući. Najzanimljivije je to što je nisam tome učila. Po fizičkom izgledu je očeva kopija, a po osobinama kombinacija mog i njegovog karaktera. Mnogi mi kažu da sam se isto ponašala u njenom uzrastu - kaže Nataša koja u porodičnom domu ima rotvajlerku Mašu koju njena kćerka obožava, ali izbegava njihov blizak kontakt jer je pas znatno veći od njene mezimice.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin