Ana Rađen: Kćerkice pate za Nikolom

Ana Rađen: Kćerkice pate za Nikolom

Autor: | 09/10/2011

0

Pevačica Ana Rađen nedavno je posle skoro četiri godine izdala treći album “Psiho” i misli da je sada pravo vreme za promovisanje. Ona ima u planu da snimi i nekoliko spotova, a trenutno nastupa kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Često je sa svojim kćerkicama na relaciji Beograd-Atina jer njen suprug, vaterpolista Nikola Rađen ima potpisan ugovor sa klubom iz Grčke.
- Trenutno imam dosta zakazanih nastupa i kod nas i po Evropi. Izdala sam album pre mesec dana i imam u planu da uradim dva, tri spota, ali još sam u pregovorima. Album je izašao u nezgodno vreme, kad su svi bili na odmorima, ali evo sada su krenule emisije, tako da tek sada sledi promocija albuma. Idem često u Atinu sa decom kod Nikole, uživam i odmaram se. Kad se vratim, završim sve obaveze koje imam ovde i sve tako ukrug. Nikola je potpisao ugovor za jedan klub iz Grčke i tamo živi, i mogu vam reći uživa i on - kaže Ana za "Blic".
Na pitanje koliko njihovoj tek obnovljenoj vezi smeta to što žive razdvojeno, pevačica odgovara:
- Mi smo navikli na razdvojenost. On je veliki profesionalac i reprezentativac, često je na putu, što zbog priprema, što zbog raznoraznih takmičenja. Tako da nama razdvojenost s vremena na vreme nije strana. Trudimo se da što više budemo zajedno. I deca su navikla da tako funkcionišu, mada prilično pate za njim. Čim se ja nešto na njih naljutim, one traže tatu. Vezane su i za njega i za mene. Ja kad odem na dva dana u inostranstvo da radim, njima fali mama, a kad sam tu, fali im tata. 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin