Milica Milša: Uskoro premijera "Loše sudbine"

Milica Milša: Uskoro premijera "Loše sudbine"

Autor: | 01/10/2011

0

Glumica Milica Milša je dobar deo leta provela odmarajući se u Egiptu i Turskoj, ali zato njen boravak u Crnoj Gori nije bio turistički nego radni. Naime, Milša je tamo bila sa ekipom filma „Loša sudbina“ („As pik“), koji je režirao Draško Đurić. Glumica je dobila glavnu ulogu, pa ćemo je uskoro gledati u ulozi pronicljivog psihijatra, koji razrešava ceo slučaj u ovom akcionom trileru, čije je snimanje privedeno kraju. Glavnu mušku ulogu tumači čuveni holivudski glumac Majkl Medsen, kao i Peđa Bjelac, poznat po ulozi u filmu „Hari Poter“ i crnogorski glumac Bane Popović.
- Bilo je jako prijatno raditi sa njima i sa nestrpljenjem očekujem premijeru - kaže glumica.
- Film je priča o devedesetim godinama prošlog veka, koje su mnoge unesrećile i ostavile duboke rane u dušama onih koji su postajali žrtve okruženja u kojem su živeli - rekla je Milica za Novosti.
Milica kaže da se ozbiljno pripremala za ulogu, jer je veoma kompleksna.
- U pitanju je žena koja se, ne svojom voljom, nalazi u vrtlogu emocija, ali i realnog straha od opasnosti koja ju je zadesila. Imala sam sreću da igram ulogu heroine, koja je spremna da žrtvuje čak i sopstveni život zarad pravde, istine i spasa života onih koje voli - otkriva glumica.
Milša će se ovih dana priključiti i ekipi „Bele lađe“, jer je nastavak snimanja popularne serije već zakazan. Tako ćemo je ponovo gledati u ulozi misteriozne Melise.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti