Marijana Mateus: Svakim danom sve zaljubljenija

Marijana Mateus: Svakim danom sve zaljubljenija

Autor: | 20/09/2011

0

Poznata dizajnerka Marijana Mateus posle godišnjeg odmora koji je provela u Njujorku i na Azurnoj obali vredno radi na završetku nove kolekcije „Black & White World“, koju će predstaviti 20. septembra u „Pozorištu na Terazijama“. I pored mnogih obaveza, osmeh uvek obasjava lice ove lepe plavuše, koja priznaje da je ovog puta za njenu sreću i sjaj u očima zaslužan njen novi partner sa kojim je u emotivnoj vezi, ali smatra da je još rano da javnosti otkrije njegov identitet. Ipak, priznaje da joj prija što ponovo oseća da nekome pripada.
- Srećna sam što me opet posle dugo vremena obuzima taj lep osećaj da nekome pripadam - objašnjava Mateusova, koja je sa novim partnerom bila u Sjedinjenim Američkim Državama.
- Posle dugo vremena ponovo sam bila u Njujorku i moram priznati da sam se posvetila svojim prijateljima koje dugo nisam videla, a iskoristila sam i priliku da se malo edukujem u poslu, i sve to uz lep osećaj pripadnosti.
Harizmatična plavuša tvrdi da ju je sadašnji partner osvojio malim stvarima, a pošto su njena deca, kćerke Dajana i Anđela i sin Aleksandar, već porasla pred njima nema tajni.
- Iako nosim ime Marijana Mateus, nimalo se ne razlikujem od ostalih pripadnica lepšeg pola, pa me muškarci osvajaju pažnjom, poštovanjem, nežnošću i ljubavlju - kaže bivša supruga Lotara Mateusa.
- Moja decu su velika i zrele su ličnosti koje već imaju svoj život. Koliko ja učestvujem u njihovom životu, toliko i oni imaju udela u mom i njihovo mišljenje mi je najvažnije na svetu. Jedino u tvrđavi zvanoj porodica sam ja onakva kakva jesam bez oklopa. Tu jedino nema laži i prevare, a njihovo mišljenje je najvrednije.
Ova lepa dama uskoro će beogradskoj publici predstaviti novu kolekciju i odlučila je da ovog puta to uradi na jedinstven način.
- I za prethodne revije sam uvek imala inovativni prostor koji se retko koristio za modne događaje. „Pozorište na Terazijama“ jedan je od takvih prostora koji pružaju mogućnost da se moja kolekcija predstavi i malo drugačije. U saradnji sa glumicom Jelenom Jovičić, koreografom i balerinama pripremam veliki modni spektakl jer želim da moji gosti uživaju svim čulima u onom što će videti i čuti, a verujem da će se moje mesto u svetu mode jasno iskristalisati posle predstavljanja nove kolekcije „Black & White World“ - tvrdi Marijana koja će ubrzo posle revije, 27. septembra, u Budimpešti prirediti i glamuroznu rođendansku zabavu za prijatelje koji će za tu priliku doći iz različitih krajeva sveta.
- Svaki moj rođendan je obeležavanje još jednog životnog uspeha, jedne priče ili jednog iskustva, a to je vredno slavlja. Volim da okupim najmilije i obeležim još jednu godinu koja će, kao što uvek verujem, biti bogatija za još životnih iskustava, kakva god ona bila. Osoba sam koja voli rođendane i ne krije godine. Sa svakom svojom godinom sam pametnija, a sa svakom novom borom mudrija. Sve više shvatam da je život sekund i da nema reprizu - zaključuje gospođa Mateus koja ponosno ističe da, zahvaljujući vrednom radu, uspeva da ostvari sve svoje ciljeve.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin