Robi Vilijams i "Take That": Nova pauza

Robi Vilijams i "Take That": Nova pauza

Autor: | 29/08/2011

0

Britanska pop grupa "Take That" verovatno će napraviti pauzu posle iscrpljujuće turneje "Progress Live". Mediji navode da je čuvenu petorku sustigao umor, ali da su po sredi i tenzije sa Robijem Vilijamsom koji se nedavno priključio bendu.
Hauard Donald, Džejson Orindž i Mark Oven zapretili su da će napustiti grupu zbog hirovitog Vilijamsa, ali ih je Gari Barlou ubedio da ne odlaze, te da o budućnosti raspravljaju pošto on na završi obaveze u takmičenju "X factor - prenosi "Sandej miror".
- U početku je saradnja bila bajka, sa Robijem koji se vratio, kad su ponovo bili petočlana grupa - ispričao je jedan izvor listu.

Navodno, nove tenzije u bednu su počele na dodeli Brit nagrada u februaru kada je Vilijams, za koga se priča da sprema novi solo materijal, tražio privilegovano mesto na bini.
- Bilo je problema. Momci su znali da rad sa Vilijamsom može da bude težak ali nisu shvatili koliko će morati da se menjaju da bi mu se prilagodili. Robi može da bude sjajan i većinu vremena se šali i zabavlja, ali je trebalo da se malo više potrudi da se uklopi dodaje - izvor blizak grupi.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin