Neda Ukraden: Buduća baka blizanaca

Neda Ukraden: Buduća baka blizanaca

Autor: | 29/08/2011

0

Pevačica Neda Ukraden proslavila je šezdeset prvi rođendan u primorskom mestu Lepetani gde ima kuću, a najlepši poklon dobila je od svoje tridesetjednogodišnje kćerke Jelene koja je saznala da će početkom sledeće godine postati majka blizanaca. Tako je ova lepa dama imala dvostruki razlog za slavlje, pa je za članove familije koji živi u Crnoj Gori i bliske prijatelje organizovala svečanu večeru u jednom poznatom restoranu gde su se družili uz morske specijalitete i dobra vina.
- Ove godine sam za rođendan dobila najlepši mogući poklon, kćerka Jelena mi je javila da će ona i njen suprug Predrag početkom godine dobiti dvoje dece, a ja dva unučeta. Nisam pravila veliko slavlje već sam u društvu bliskih ljudi koji su u Lepetanima otišla na večeru gde smo se lepo družili - počinje priču Neda koja i ovog leta ima mnogo nastupa na primoriju, pa je tako neposredno pre rođendana pevala u Čapljinu, dok je posle proslave nastupala u Trogiru.
Svaki slobodan trenutak ova buduća baka koristi kako bi u Beogradu bila sa svojom jedinicom kojoj poslednjih meseci ugađa na različite načine.
- Već neko vreme želim da postanem baka, a kada sam saznala da je moja kćerka trudna, bila sam presrećna. Međutim, sada je ta radost udvostručena. Trudim se da se mojoj Jeleni na sve moguće načine nađem u ovim mesecima, ali, zbog mnogo nastupa koje imam često nisam u Beogradu. Zato kada sam kod kuće, obavezno joj ugađam na sve moguće načine, a najčešće je iznenadim tako što joj skuvam neko njeno omiljeno jelo. Osim mene, najviše joj se posvećuje njen suprug Predrag, koji je takođe presrećan što će postati otac - objašnjava poznata pevačica.
- Predragovi roditelji su se takođe mnogo obradovali što će dobiti dva unučeta, kao i Jelenin otac, moj bivši suprug. On je prošao kroz vrlo težak period, jer je u oktobru prošle godine imao strašnu saobraćajnu nesreću u kojoj je bio teško povređen i imao je potres mozga. Neko vreme je bio u teškom stanju, ali od kada je saznao da će postati deda, brže se oporavlja.
Buduća baka otkriva da je u njenoj porodici bilo mnogo blizanaca, tako da nije bila mnogo iznenađena kada je saznala da će i njena kćerka roditi dvojke.
- U našoj familiji je, po ženskoj liniji, bilo dosta blizanaca, na primer, moja baka i moje tetke su bliznakinje. Kod nas su se u porodici rađale čak i trojke, tako da se sada ta lepa tradicija nastavlja - kaže Neda i otkriva da joj nije bitno kog pola će biti njeni unuci.
- Pošto je Jelena nedavno ušla u četvrti mesec, još je rano da se utvrdi pol dece, ali to nije ni bitno, najvažnije je da budu zdrava. Volela bih kad bi jedna beba bila devojčica, ali i ako budu dva dečaka, podjednako ću se radovati. Inače, već sam počela da obilazim radnje za bebe i da razmišljam o tome šta bih sve mogla da kupim svojim unucima. Kad se moja kćerka bude porodila, verovatno mi više nimalo neće biti interesantne radnje u kojima mogu da kupim garderobu za sebe, već će mi najveća razonoda biti šoping za njenu decu - zaključuje Neda Ukraden.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin