Jana Milić: Ljubav na prvi pogled i tajno venčanje

Jana Milić: Ljubav na prvi pogled i tajno venčanje

Autor: | 29/08/2011

0

Vest da se glumica Jana Milić udala u najvećoj tajnosti iznenadila je mnoge njene prijatelje i kolege koji nisu prisustvovali građanskom venčanju sklopljenom u jednoj beogradskoj opštini 12. avgusta. Posle uzbudljive višemesečne romanse sa televizijskim producentom Miodragom Ilićem, zaljubljeni par se jedno drugom zavetovao na večnu ljubav u najvećoj tajnosti, uz prisustvo najboljih prijatelja. Miodrag, koji je tri godine stariji od tridesetogodišnje brinete, nekoliko dana posle svadbe je poveo svoju suprugu na medeni mesec u Egipat.
Njihovi prijatelji otkrivaju da se sudbinski susret dvoje uspešnih ljudi desio pre nekoliko meseci i da je reč o ljubav na prvi pogled. Junakinja filmskih ostvarenja „Đavolja varoš“ i „Srpski ožiljci“ nije krila da je upoznala čoveka svog života, ali malobrojne prijatelje, koje je pozvala na svadbu, veoma je začudilo kada ih je Jana pozvala na venčanje samo dva dana ranije. Budući da je protekla dva meseca gotovo sve vreme radila na novom projektu, hrvatskoj seriji koju je tamo snimala, iznenadno i tajno venčanje bilo je šokantna vest, pa su mnogi mislili da je reč o šali.
Među malobrojnim zvanicama koje su prisustvovale sklapanju građanskog venčanja nije bilo poznatih ličnosti.
- Sve se desilo iznenada, i njihova ljubavna priča gotovo da je dobila epilog kao u dobrom ljubavnom filmu - otkrio je njen blizak prijatelj za „Hello!“.
Iako je venčanje bilo tajno, a glumica i producent uživaju na medenom mesecu, u telefonskoj poruci magazin „Hello!“ čestitao je Jani na venčanju.
Glumica nije želela da komentariše vest o udaji, već je redakciju obavestila da je na odmoru u Egiptu i da se vraća 25. avgusta.
Ljubavna istorija ove, po mnogima jedne od najprivlačnijih srpskih glumica mlađe generacije, prilično je „mirna“ i baš zbog toga je vest o njenoj iznenadnoj udaji sve začudila.
Javnosti je poznato da je bila u dugogodišnjoj emotivnoj vezi sa američkim producentom Todom, koji je zbog fatalne glumice provodio prilično vremena u srpskoj prestonici. Posle kraha te veze, otpočela je romansu sa muzičarem Rastkom Aksentijevićem, sa kojim je zajedno živela, i sa kojim se, prema pisanju medija, i verila. Ipak, u martu ove godine, par je raskinuo posle godinu i po dana romanse. Takođe, neki su talentovanu glumicu povezivali i sa hrvatskim režiserom i producentom Romanom Matejićem, ali je ona objasnila da njih vezuje samo poslovni odnos, jer su sarađivali na snimanju jedne serije koja se nikada nije prikazala.
Za Janu prijatelji kažu da je vrlo privržena i odana u vezu, da se teško zaljubljuje, ali da kada voli, sebe daje u potpunosti.
- Nikada nisam znala da odgovorim na pitanje kakav je moj tip idealnog muškarca, ali pretpostavljam da je to sve ono što ne znam da opišem. Svi mi tragamo za nekom osobom koja će nam odgovarati u svemu, ali uverena sam da se to teško pronalazi. Nikada nisam verovala da postoji mnogo ljubavi u životu i mislim da za svakog od nas postoji samo jedna. Potrebno je da se namučiš kako bi je našao, ali ona je tu negde i skrojena samo za tebe - rekla je Jana u jednom od intervjua, predosećajući da će joj se dogoditi sudbinska ljubav.
- Kada razmišljam o tome gde vidim sebe kroz pet godina, verujem da bih mogla da zasnujem porodicu, da se budim pored osobe koju volim i s kojom imam decu. Nemam moderne poglede na brak i kada razmišljam o tome mislim na crkveno venčanje i tradiciju - rekla je zgodna glumica, ne sluteći da će godinu dana posle toga upoznati Miodraga, zbog koga je odustala od zamisli vezanih za tradicionalno venčanje.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin