Dara Bubamara: Majka mi je bila oslonac

Dara Bubamara: Majka mi je bila oslonac

Autor: | 26/08/2011

0

Mica Adžić, majka popularne pevačice Dare Bubamare prošlog ponedeljka iznenada je preminula u bolnici u Novom Sadu.
- Mislila sam da neću izdržati maminu smrt, ona mi je bila oslonac, gurala me kroz život. Ali vreme leči sve, držaću se najbolje što mogu - kaže pevačica, prisećajući se poslednjih reči koje joj je majka uputila:
- Sine, ja sam bolesna, vidiš i sama. Ti si sada svoj čovek, teraj napred i samo glavu gore. Znaj da je mama ponosna na tebe i sve što si napravila. Sada imaš svoju porodicu, brini se o njima. To mi je rekla nekoliko dana pre nego što je umrla - priča Dara i dodaje da je njena mama imala problema sa povišenim šećerom i visokim pritiskom, a da je nedavno operisala kamen u žuči.
- Posle operacije bila je vesela, smejala se, šetala, a potom je odjednom poklekla. Drago mi je što se nije mučila i što je preminula na mestu gde je godinama bila zaposlena, okružena ljudima s kojima je radila - zaključila je Dara, koja zbog porodične tragedije neko vreme neće nastupati.
U istu bolnicu u kojoj je preminula Mica Adžić nedavno je smešten i Darin otac Petar.
- Tata isto ima problema sa šećerom i pritiskom. Lekari mu savetuju da ostane u bolnici, a ni on ne želi da se vraća kući - rekla je zabrinuto Dara za "Kurir".

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još