Filip Cepter: Zabava za pamćenje na luksuznoj jahti

Filip Cepter: Zabava za pamćenje na luksuznoj jahti

Autor: | 25/08/2011

0

Uspešni srpski biznismen Filip Cepter upriličio je spektakularnu zabavu za tri stotine zvanica povodom spuštanja njegovog luksuznog broda u Splitu, posle čega je porodica Cepter započela krstarenje Jadranom. Nova superluksuzna jahta, dugačka pedeset metara, i vredna trideset miliona evra, koja je vlasništvo porodice Cepter, dobila je ime „Joy Me“. Filip i njegova supruga Madlena organizovali su veliko slavlje u Splitu, kojim su obeležili početak „pomorskog života“ ove „krstareće lepotice“, napravljene u Kraljevici i Šibeniku.
Ljubazni domaćini, poznati po organizovanju dobrih zabava, slavlje povodom ceremonije porinuća broda otpočeli su u večernjim časovima. Gosti, među kojima mnoge poznate ličnosti, pristizale su na raskošnu jahtu svečano odeveni.
Filip Cepter obratio se gostima, pozdravivši prisutne zvanice. Istakao je koliko mu je drago što sa prijateljima slavi porinuće broda i kratko je napomenuo da njegova kompanija otpočinje gradnju luksuznih jahti u brodogradilištu u Šibeniku.
- Ova jahta se enterijerom, eksterijerom i tehnološki razlikuje od svega što konkurencija nudi. Izgradili smo je potpuno prema našim željama - na početku je rekao Filip i dodao da će sa suprugom Madlenom i kćerkom Emom provesti naredne četiri nedelje krstareći Jadranom

Zvanice su uživale u dobro osmišljenoj proslavi, u bogatom posluženju i izboru pića, ali pre svega u odličnoj muzici. Ponuda najkvalitetnijih vina i ukusnih gastronomskih specijaliteta impresionirala je goste. Šetnja po prelepom enterijeru jahte bila je glavna zanimacija prisutnih, jer su kabine napravljene vrlo maštovito, tematski, a pop-art stil unutrašnjosti i dizajnerski komadi nameštaja sve su ostavili bez daha. Ipak, centralna prostorija gde su se gosti provodili bila je salon koji je smešten na glavnoj palubi koji se nastavlja kokpitom. Baš tu atmosfera na odličnoj zabavi je kulminirala kada je domaćin zabave isekao prvo parče velike torte u obliku njegove jahte „Joy Me“.
Sjajnoj zabavi na brodu prisustvovali su glumac i pevač Frano Lasić, košarkaš Toni Kukoč sa suprugom Renatom, kompozitor Tonči Huljić, šibenski pijanista svetske slave Maksim Mrvica, Žarko Kerum, gradonačelnik Splita, srpska voditeljka Tanja Peternek-Aleksić i mnogi drugi. Posle slavlja gosti su se premestili u restoran Petra Graše u Splitu, gde je bila upriličena svečana večera. Zvanice su se u restoranu zadržale do kasno u noć, a uživo je svirala grupa „Trio Gušti“, kao i „Magazin“, koja je izvela poznate hitove. Petar Grašo, koji je oko ponoći izašao na binu, na oduševljenje prisutnih, otpevao je neke od najvećih hitova pa su mnogi ugledni gosti zaigrali.
Madlena i Filip Cepter su posle proslave odlučili da krenu na krstarenje u društvu prijatelja. Trinaest kabina, koliko ova jahta ima, sasvim je bilo dovoljno da sa njima pođu prijatelji, među kojima je i televizijsko lice Tanja Peternek.
- Trenutno plovimo ka Hvaru, kao njihovi gosti. Krstarićemo s njima do sredine avgusta i obići najlepša mesta u Hrvatskoj i Crnoj Gori. Na Hvaru i Korčuli ćemo se najviše zadržati - rekla je autorka emisije „Kao sav normalan svet“, koja radi za „Zepter creative studio“.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin