Žizel i Brejdi najmoćniji par sa bogatstvom od 76 miliona dolara

Žizel i Brejdi najmoćniji par sa bogatstvom od 76 miliona dolara

Autor: | 23/08/2011

0

Zahvaljujući zajedničkoj zaradi od 76 miliona dolara godišnje Žizel BundšenTom Brejdi uspeli su da se domognu prvog mesta „Forbosove" godišnje liste najmoćnijih parova i tako po prvi put u poslednjih par godina odmene Bijonse i Džej Zija.
Žizel već godinama važi za najplaćeniju manekenku na svetu, te dobar deo njenih prihoda potiče od raznih modnih kampanji, koje radi za najpoznatije svetske dizajnere. Takođe, ona je zaštitno lice i promoter „Ipanema" obuće, sa kojom ima potpisan višemilionski ugovor.
Samo u prošloj godini zaključila je saradnju sa brendovima koji su zastupljeni širom čitavog sveta poput „H&M", zatim proizvoda za kosu marke „Pantene", te veš marke „Hope". Međutim, ova lepotica nije samo sedela skrštenih ruku, čekajući da je velike kompanije pozovu, već je pokrenula i sopstveni biznis. Žizel je lansirala svoju liniju kozmetičkih proizvoda „Sejaa Pure Skincare", koja se uspešno prodaje na tržištu Latinske Amerike, gde je ova brazilka apsolutna zvezda. Pored toga što je uspešan sportista, Tom Brejdi zarađuje i sa strane reklamirajući proizvode „Under Armour" i popularnog proizvođača obuće „UGG Australia". Na drugoj poziciji je najmoćniji par muzičke industrije Džej Zi i Bijonse. Dok Džej Zi važi za uspešnog hip-hopera i producenta, Bijonse pored karijere r'n'b dive svoj bankovni konto uvećava i linijom odeće koju već godinama ima sa svojom majkom, ali i parfemima, reklamiranjem „l'Oreal" farbi za kosu i mnogih drugih proizvoda. Što se tiče trećeplasiranog para Andželine Džoli i Breda Pita, oni svoju dobru poziciju duguju prvenstveno visokim honorarima, a Andželina je ubedljivo najplaćenija glumica Holivuda sa prosečnom zaradom od 30 miliona dolara po filmu.
Četvrti su fudbaler Dejvid Bekam i biša „Spajsica" Viktorija. Oboje su zaštitna lica donjeg veša marke „Armani", Dejvid ima svoju liniju parfema, dok se Viktorija poslednjih godina profilisala u uspešnu dizajnerku, a njene haljine nose mnoge zvezde. Na petom mestu su zvezde „Sumrak sage" Kristin Stjuart i Robert Patinson sa zarađenih 40 miliona.

Izvor: 24sata.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti