Dejvid Haselhof želi da predstavlja Holandiju na Eurosongu

Dejvid Haselhof želi da predstavlja Holandiju na Eurosongu

20/08/2011

0

Holivudski glumac i zvezda popularnog serijala "Čuvari plaže" Dejvid Haselhof je u pregovorima sa holandskim timom za Eurosong, kako bi naredne godine predstavljao zemlju lala na ovoj muzičkoj manifestaciji. Iako nema nikakve veze sa Holandijom, glumac se nada da će se ipak pojaviti na ovom popularnom takmičenju za najbolju pesmu Starog kontinenta. Dejvid bi, ako mu to pođe za rukom, trebalo da nastupi zajedno sa holandskom pevačicom Glenis Grejs, naredne godine u Azerbejdžanu. Evrovizijski kompozitor Nil Muni je i potvrdio ove navode.
- Dejvid misli da može da prekine gubitnički niz Holandije na Eurosongu. Predstavio sam mu ono što radi Glenis i oduševljen je. Samo se nadam da i Glenis oseća isto - rekao je Muni, prenosi "The Sun".

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Pročitajte još

Supruga Dejana Tomaševića proživela je pakao: Nisam mogla da otvorim ni flašicu vode, nosili su me i do toaleta

Supruga Dejana Tomaševića, Jelena, oduvek je bila jaka, pozitivna i vedra žena. Jelena i Dejan više od dve decenije uživaju u skladnoj zajednici, a iz velike ljubavi stvorili su četvoro dece - Marinka, Manju, Miu i Matiju. Osmeh sa njenog lica nestao je ubrzo nakon rođenja sina Matije, kada joj je ustanovljena autoimuna bolest poznatija pod nazivom lupus.

24/01/2021

1505 pregleda

Saznajte više

Najnovije vesti