Goca Tržan: I zvanično slobodna

Goca Tržan: I zvanično slobodna

Autor: | 16/08/2011

0

Brak Goce Tržan i Ivana Marinkovića i zvanično je razveden. S obzirom na to da su se o svim pojedinostima dogovorili još kada su doneli odluku da više ne žele da budu zajedno, izbegli su dugu proceduru i već prilikom prvog ročišta njihov četvorogodišnji brak je završen. Goca i Ivan nisu se sreli na sudu, jer je pevačica u vreme ročišta bila na letovanju u Herceg Novom sa kćerkom Lenom zbog čega je sva ovlašćenja dala advokatu. I ovoga puta najvažnije im je bilo da njihova četvorogodišnja kćerka bude zaštićena, pa i pored toga što je starateljstvo nad njom dobila Goca, Ivan će kao i do sada moći redovno da je viđa.
- Sada mogu da kažem da je moj brak gotov i da se sve završilo onako kako smo se Ivan i ja dogovorili. U moje ime na sudu se pojavio advokat koga sam angažovala, jer fizički nisam bila u mogućnosti da se pojavim na ročištu. U to vreme boravila sam sa detetom u Crnoj Gori. Istog dana sam se čula sa Ivanom i dogovorili smo se da uskoro uz ručak proslavimo početak novog poglavlja u našim životima - kaže Goca koja je ostavila iza sebe dane tuge, patnje i suza.
I njen bivši suprug zadovoljan je što su uspeli na civilizovan način da okončaju brak.
- Od svega je najbitnije da smo Goca i ja uspostavili dobar odnos, jer to je veoma važno zbog naše kćerke. Moja bivša supruga je dobila starateljstvo nad Lenom, i pored zakonskih odredbi o tome kada mogu da je viđam, nas dvoje ćemo se o tome dogovarati. Što se tiče zajedničke imovine, u braku smo kupili samo stan, i to na kredit, ja sam bio solidan dužnik, tako da će me Goca i u tom slučaju uskoro zameniti - kaže Ivan Marinković koji je posle završetka suđenja otišao u Crnu Goru, ali se sa bivšom suprugom i kćerkom nije sreo, jer su se na dan kada je otputovao one vratile u Beograd.
Poslednja dva meseca krah Gocinog i Ivanovog braka punio je novinske stupce. I pored obostrane želje da se sporazumno razvedu, mnogi su mislili da ih očekuje mukotrpan i dug proces, jer u poslednje vreme često su jedno drugo optuživali za prevare. Goca je čak u javnosti otkrila da se suočila sa saznanjem da ju ju je muž varao godinu dana sa devojkom iz komšiluka, što je on negirao, a on je izneo svoje sumnje da je Goca vezu sa Markom Lakičevićem, menadžerom jedne inostrane kompanije, započela još u aprilu kada su zajedno putovali u Škotsku. Novu romansu Goca je demantovala, ne isključujući mogućnost da se između nje i Marka dogodi nešto više od prijateljstva, ali je tom prilikom rekla da je bivši suprug svakodnevno prati. Ipak, posle svega uspeli su da ostvare normalnu komunikaciju, a nedavno su se pojavili na jednom događaju gde je Goca nastupala. Pevačica je došla pre Ivana, koji je kasnije stigao sa njihovom kćerkom. Bivši supružnici su se srdačno pozdravili, čak i poljubili, što je mnoge iznenadilo. Celo popodne proveli su zajedno, a osmeh na njihovim licima govorio je da su sve nesuglasice ostavili iza sebe. U tim trenucima najsrećnija je bila Lena, koja je posle dva meseca ponovo uživala u igranju sa majkom i ocem.
- Svaki razvod je bolan i neke reči se prosto otrgnu u takvim situacijama. Imamo predivno dete i nema razloga da nemamo dobru komunikaciju. Ivan i ja smo se dogovorili da razvod bude sporazuman, a mi ostajemo prijatelji - rekla je Goca.

Piše: Sandra A. Rilak

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još