Verila se Heder Loklir

Verila se Heder Loklir

Autor: | 13/08/2011

0

Američka glumica Heder Loklir verila se za svog dugogodišnjeg dečka i kolegu Džeka Vagnera. Naime, nakon što je na ruci pedesetogodišnje glumice zasijao dijamantski prsten, oglasio se i njen portparol koji je potvrdio srećnu vest za People.com.
- Mogu da potvrdim da su se Heder i Džek verili - izjavio je. Još u februaru je Vagner razmišljao da njih dvoje ozvaniče svoju četvorogodišnju vezu.
Par se upoznao sredinom devedesetih, kada su zajedno snimali seriju "Melrose Place", a vezu su otpočeli pre  četiri godine.
- Ako ste sa nekim toliko dugo koliko smo mi bili onda će svima delovati čudno ako to ne ozvaniče i pitaće se šta se dešava sa njima. Stvarnost je takva da ona imam ćerku od 13 godina i ja sina od 16. Nije to samo pitanje kako bi se uklopile naše porodice već da li je to prava stvar za našu decu - objasnio je glumac.
Ovo će biti treći brak Heder Loklir koja se 2007. godine razvela od gitariste Ričija Sambore nakon 13 godina braka. Glumičin prvi suprug bio je muzičar Tomi Li od koga se rastala 1993. godine.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin