Ceca Ražnatović: Razdvojena od dece

Ceca Ražnatović: Razdvojena od dece

Autor: | 08/08/2011

0

Folk diva Svetlana - Ceca Ražnatović prolazi kroz najteži životni period. Zatvorsku kaznu od osam meseci, koju izdržava u svojoj kući na Dedinju, stoički podnosi, trudeći se da ne razmišlja previše o svemu što se dogodilo. Jedino što joj u ovim trenucima teško pada je razdvojenost od dece.
Pevačica je navikla da se budi uz kćerku Anastasiju i sina Veljka koje nije videla više od petnaest dana, jer su otputovali na letovanje. Iako njena deca nisu želela da se razdvajaju od majke, Ceca je insistirala da nekoliko nedelja borave van Beograda. Kćerku je sa drugaricama ispratila u Grčku, dok joj se sin opredelio za letovanje u Rafailovićima, malom mestu u blizini Budve. Na ovaj način folk zvezda je želela da im olakša situaciju koju proživljavaju zajedno sa njom. I pored toga što su se postavili kao zrele osobe, bodreći je da izdrži, nije im bilo prijatno zbog situacije u kojoj se njihova majka našla. Izbegavali su da pokažu da je sve što se dešava i za njih veoma stresno jer nisu želeli da majci stvore još jednu brigu. Ceca se do sada od dece na duže odvojila samo dva puta, kada je pre osam godina tri meseca provela u Centralnom zatvoru i prošle godine tokom turneje po Australiji. Svaki put odvajanje joj je teško palo, ali je bila mirna jer su u njenom odsustvu o njima brinuli njena sestra Lidija i roditelji Slobodan i Mirjana. Ovoga puta oboje su otputovali bez ijednog člana porodice. Poznato je da je naša najveća muzička zvezda privržena deci i da mnogo polaže na porodičnu tradiciju. Zbog toga su uvek zajedno letovali u njihovoj vili na Kipru. Iako su i sada mogli da odu na isto mesto gde bi o njima brinuo Predrag Ocokoljić, suprug njihove tetke Lidije, koji godinama igra fudbal u toj mediteranskoj državi, četrnaestogodišnji Veljko i trinaestogodišnja Anastasija su ipak odabrali druge destinacije, a u taj izbor njihova majka se nije mešala.
Ovo je prvi put da su se brat i sestra razdvojili, što je za pevačicu još jedna brige više, jer bi joj bilo lakše da su zajedno. Da bi bar na neki način bila mirnija, sa oba deteta je poslala članove svog obezbeđenja. Folk zvezda je upućena u sve što im se na letovanju događa, jer je sa decom svakodnevno u kontaktu. Čuju se i po nekoliko puta u toku dana, jer oboje žele da svaki doživljaj podele sa osobom koja im je najvažnija u životu. Dečji pozivi Ceci vraćaju osmeh na lice, ali i pored toga što je sigurna da je sa Veljkom i Anastasijom sve u redu i da uživaju u vremenu koje provode sa svojim drugovima, majčina briga je velika i broji dane do njihovog povratka.
U Veljkovom i Anastasijinom odsustvu pevačica vreme provodi igrajući se sa Lidijinom decom Helenom i Viktorom. I roditelji joj često dolaze u posetu, a Cecaplanira da njena deca po povratku sa mora nekoliko dana provedu kod bake i deke u Žitorađi. U najtežim trenucima, osim porodice, podršku joj pružaju i prijatelji koji je bodre da bude hrabra i izdrži nemilu situaciju u kojoj se našla. Pojedini, koji su dobili dozvolu nadležne institucije, redovno je obilaze, dok je sa ostalima u telefonskom kontaktu. I u njihovom društvu lakše podnosi razdvojenost od dece, sa kojom će, već u februaru, kada joj istekne kazna, sigurno priuštiti zajedničko zimovanje.

Sandra A. Rilak

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti