Mila Jovović novo lice "Campari" kalendara

Mila Jovović novo lice "Campari" kalendara

Autor: | 30/07/2011

0

Glumica Mila Jovović biće zaštitno lice "Campari" kalendara za 2012. godinu. Jedan od najčuvenijih umetničkih kalendara na svetu do sada su krasile mnoge holivudske zvezde, među kojima su i Selma Hajek, Eva Mendes i Džesika Alba, a Mila Jovović poziraće francuskom fotografu Dimitri Danilofu. Poznat po svom neobičnom pristupu i talentu kada je fotografija u pitanju, njegov osobni fotografski stil doneće potpuno novo vizuelno osveženje ovom kalendaru.
- Bila sam veoma srećna i počastvovana kada sam čula da sam pozvana da poziram za "Campari" kalendar, koji je čuven po odličnim fotografijama i izuzetnim osobama koje su se u njemu do sada pojavljivale. Mislim da će novi kalendar zaintrigirati ljude i da će ih stvarno navesti da zastanu i razmisle - otkrila je Mila Jovović.
Ovaj kalendar je luksuzni kolekcionarski predmet koji se distribuira u ograničenom izdanju od samo 9.999 primeraka. Učešće u njegovoj pripremi čast je za talente i fotografe svetske klase koji ga prave svake godine. Kalendar za 2012. godinu na jesen će biti prezentovan široj javnosti.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti