Nova Bondova devojka je Margarita Levieva

Nova Bondova devojka je Margarita Levieva

Autor: | 29/07/2011

0

Ruska glumica Margarita Levieva verovatno će tumačiti ulogu nove Bondove devojke u filmu “Bond 23“, čija je premijera zakazana za novembar 2012. godine. Lepa Ruskinja, koja je do sada imala manje uloge u filmovima “Spread“ i “The Lincoln Lawyer“, tako bi se svrstala među dame koje su tumačile lik izabranice misterioznog Džejmsa Bonda, kao što su Hali Beri, Eva Grin, Teri Hačer i Deniz Ričards.
Snimanje filma počeće u oktobru ove godine, a ulogu tajnog agenta i ovoga puta poverena je Danijelu Krejgu. Iako Margarita još nije potpisala ugovor, u medijima se spekuliše da će ona to uskoro učiniti.
- Savršena Bond devojka je prelepa, pouzdana ali misteriozna, a Margarita ima sve te kvalitete - rekao je blizak izvor za magazin “The Mirror“.
Margarita Levieva je rođena 1980. godine u Lenjingradu, a već sa tri godine počela je da se takmiči u ritmičkoj gimnastici. Kada je imala 11 godina, njena porodica preselila u Njujork.  Završila je ekonomiju na njujorškom univerzitetu nakon čega se zaposlila na mestu direktora prodaje u jednoj modnoj kući. Ubrzo nakon toga, uplovila je u glumačke vode.  “New York Magazine“ je 2005. godine svrstao Margaritu među 50 najlepših Njujorčana.  U filmu bi trebalo da igraju i Ralf Fajns, Havijer Bardem i Džudi Denč.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti