Nastvak snimanja filma "Montevideo, Bog te video" u Beogradu

Nastvak snimanja filma "Montevideo, Bog te video" u Beogradu

Autor: | 27/07/2011

0

Ekipa filma „Montevideo, Bog te video“ nakon završenog snimanja drugog dela ovog ostvarenja na Tenerifama, ovih dana počinje snimanje u Beogradu i Barandi. Pored standardne glumačke postavke iz prvog filma u drugom delu pojavljuju se i novi glumci. Film se snima u produkciji kuće „Intermedia Network“, a režija je opet poverena Draganu Bjelogrliću.
Naš slavni glumac Dragan Nikolić u drugom delu filma “Montevideo, Bog te video” glumi ulogu legendarnog predsednika FIFE Žila Rimea, koji je bio inicijator osnivanja Prvog FIFA svetskog prvenstva u fudbalu koje je održano 1930. godine u Montevideu. Poznati ex Yu glumac Branko Đurić Đuro tumači ulogu čoveka sa naših prostora koji živi u Montevideu i radi u hotelu u kojem su smešteni naši reprezentativci tokom Svetskog prvenstva.
Na Tenerifama su tokom snimanja filma bili angažovani lokalni španski glumaci koji su u sporednim ulogama kao i veliki broj statista. Trenutno veoma tražena španska glumica Karla Sančez se tako našla u ulozi lokalne lepotice, a tu su i Didier Rasel, Elena Martinez, Francisko Vera, Dženifer Martin i drugi.

Inače, jedan deo drugog filma „Montevideo, Bog te video“ se prošle godine snimao na konstruisanom brodu u Barandi. Tada su se snimale scene prekookeanskog putovanja jugoslovenske reprezentacije do Montevidea. Među putnicima broda je i bogati Amerikanac grčkog porekla koga tumači priznati grčki glumac Efstratios Tzortzoglou, a u jednoj od uloga je i naša poznata manekenka Nataša Vojnović.

Na snimanju nastavka učestvuju isti glumci koji su tumačili uloge fudbalera u prvom filmu: Miloš Biković, Petar Strugar, Viktor Savić, Andrija Kuzmanović, Aleksandar Radojičić, Uroš Jovčić, Nenad Heraković, Rade Ćosić, Milan Nikitović, Bojan Krivokapić. Njima se u drugom filmu pridružuje i mladi glimac Ivan Zekić u ulozi poznatog fudbalera Ivice Beka. Tu je i trinaestogodišnji dečak Predrag Vasić u ulozi malog Stanoja kao i starije kolege Vojin Ćetković, Nebojša Ilić, Nikola Đuričko, Srđan Todorović i Srđan Timarov.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti