Kim Kardašijan: Devojačko veče za pamćenje

Kim Kardašijan: Devojačko veče za pamćenje

Autor: | 26/07/2011

0

Kim Kardašijan se 20. avgusta udaje za košarkaša Krisa Hamfrajza, te je tim povodom organizovala devojačko veče u Las Vegasu. Rijaliti zvezda sa svojim sestrama, majkom, prijateljicama, kao i sestrom njenog dragog Kejlom, devojačko veče proslavila je u elitnom klubu Tao.
Zabava je počela svečanom večerom starletinih omiljenih jela, ali zahvaljujuci sesti Kloi bila je prekinuta posebnim iznenađenjem kada je striper niskog rasta obučen u svetlucavu odeću skočio na sto i počeo da izvodi striptiz.


Budući suprug Kim Kardašijan Kris svoje momačko veče slavio je u klubu Lavo sa muževima poznatih sestara i svojim kolegama iz kluba. Mladoženjini gosti, takođe su bili maštoviti i priredili mu simpatično iznenađenje – poklonili su mu tortu na kojoj je pisalo “Doživotno vlasništvo Kim Kardašijan”.
Posebno zanimljivo je i to da je Kim prekršila tradiciju i pozvala verenika na proslavu da bi mu ukrala jedan poljubac. Iako se par u jednom trenutku vratio svojim gostima buduća nevesta je odlučila da i ona poseti Krisovo momačko veče.


Par navodno planira da dozvoli kamerama da prate pripreme za venčanje koje će biti emitovano na američkom programu E! koji prikazuje njihov rijaliti pod nazivom “Keeping Up With The Kardashians”.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti