Katarina Živković i Branislav Janković: Ljubav i provod na ostrvu večnog proleća

Katarina Živković i Branislav Janković: Ljubav i provod na ostrvu večnog proleća

Autor: | 25/07/2011

0

I pored učestalih priča da im je veza u krizi, Katarina Živković i Branislav Janković uživaju u ljubavi. Svoj odnos učvrstili su putovanjem na Tenerife gde su boravili devet dana. Pre nekoliko meseci odlučili su da izaberu ovu destinaciju na kojoj će se opustiti i odmarati, slušajući priče prijatelja koji godinama žive u Španiji. Tenerife, ili kako ga još nazivaju ostrvo večitog proleća, mnogima je izbor za odmor. Prelepe peščane plaže, bogata flora i fauna, povoljna klima samo su neke od prednosti ove popularne destinacije. U sve što su čuli Katarina i Bane su se sada uverili i kući su se vratili prepuni pozitivnih utisaka.
- Na Tenerifima nema previše turista iz naše zemlje što mi je prijalo. Ostrvo je prelepo, mada mnogo toga nismo videli jer smo tamo bili samo devet dana. Dok smo boravili na tom prelepom mestu proslavila sam dvadeset drugi rođendan. Banetov prijatelj Roberto mi je na svojoj plaži priredio dnevnu žurku, a uveče smo izašli na večeru u jedan restoran, a potom provod nastavili u diskoteci. Moram priznati da me je Bane, koji mi, inače, svakog dana nešto kupuje, iznenadio jer mi je poklonio cipele i haljinu sa aplikacijom „Sunđer Boba“, mojim omiljenim crtanim likom. Oduševio me je orginalnošću - kaže Katarina i ističe da su odseli u luksuznom hotelu „Los Olivos“, gde su uživali u brojnim sadržajima, ali su najčešće boravili na bazenima.

- Boravili smo u mestu Las Amerikas, koje se nalazi na južnom delu ostrva. Zbog toga nismo posetili vulkan Teide koji je na severnom delu. Dane smo ispunili drugim sadržajima. Išli smo u akvapark, gde smo se spuštali niz velike tobogane, krstarili smo jedrilicom kada smo videli delfine koji su me oduševili, dok sam ronio susreo sam se sa ogromnim kornjačama, a najlepši osećaj sam imao dok sam leteo padobranom koji je vukao čamac. I meni i Kaći je to bio prvi put, ona se u početku malo uplašila, ali se brzo oslobodila i prepustila se prelepom pogledu na ostrvo sa visine - sumira svoje utiske Bane koji je u spotu za pesmu „Ljubavi“, koju je poklonio svojoj devojci, dobio glavnu mušku ulogu.
- Spot smo snimali na plaži „Montaha roha“. Odabrala sam je jer je prelepa, a izolovana. Vetar je tamo jači, talasi su veći pa nije baš pogodna za kupanje.

Dok su boravili na Kanarskom arhipelagu Katarina i Branislav imali su priliku da upoznaju Dragana Nikolića. Susretu sa legendom domaće glumačke scene kumovao je njihov zajednički prijetelj koji ih je pozvao na roštilj priređen za ekipu filma „Montevideo, Bog te video“.
- Fascinirana sam Draganom Nikolićem. Divan je čovek, pravi gospodin. Čast mi je što sam imala priliku da u njegovom društvu provedem divne trenutke - iskrena je Katarina.
Na godišnjem odmoru par se opustio, zaboravili su na redukovan režim ishrane i vežbanje, pa su isprobavali mnogobrojne specijalitete. Od svega što je bilo na njihovom meniju najviše su im se dopale male španske paprike. Sa pićem nisu eksperimentisali, jer na visokoj temperaturi najviše im je prijao koktel „mohito“.
- Zaista je čudno pošto sam iz Leskovca, ali su te paprike nešto najlepše što sam do sada probala. Neko bi rekao da je oduševljen ribom, neko gamborima, a ja tim povrćem. Moram priznati da nikada u životu nisam tako jela kao u Španiji - iskrena je pevačica koja je sa dečkom posle Tenerifa jedan dan provela u Barseloni.

S obzirom da je Bane već boravio u ovom katalonskom gradu svojoj izabranici bio je odličan vodič. Odmor se brzo završio i po povratku u Beograd vratili su se svakodnevnim obavezama. Ipak, vremena jedno za drugo uvek imaju i gotovo da se ne razdvajaju i na priče o njihovim prevarama i raskidima više i ne obraćaju pažnju.
- Svesni smo da će svakojake priče o nama kružiti kao i do sada, ali to ne utiče na naš odnos. Naša ljubav traje, i to je najbitnije. Još nismo počeli zvanično da živimo zajedno, ali se ne razdvajamo, malo smo kod mene, malo kod nje. Lepo nam je tako i za sada se ništa neće menjati. Ne planiramo veridbu jer je rano za tako veliki korak - kaže na kraju Branislav koji će svoju devojku pratiti i na nastupima po Crnogorskom primorju i Srbiji.

Piše: Sandra A. Rilak
Foto: Privatna arhiva

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti