Nikolina Pišek: Tajna moje lepote

Nikolina Pišek: Tajna moje lepote

22/07/2011

0

Kako bi održavala svoju lepotu Nikolina Pišek probala je najnoviju tehnologiju na tržištu brzog zatezanja lica. Voditeljka i jedna od najatraktivnijih Hrvatica isprobala je najnovitete u službi lepote koji su idealni za brzinsko zatezanje kože i eliminaciju celulita.
- Tajna je u kombinaciji radio-talasa, infracrvenog svetla i masaže valjcima. To konkretno, znači da bipolarna visoka frekvencija prodire u dubinu od 0,5 do 1,5 centimetara ispod kože, "oslobađa" molekule kiseonika i sagoreva masnoće - rekla je Nikolina, i dodala da se tretmanu podvrgnula deset puta, a uređaj deluje na bedra, noge i stražnjicu, a nekoliko puta otišla je i na održavanje tonusa ruku.
Kako bi očuvala svoju kožu, Nikolina se ne izlaže ni pravom, ni veštačkom suncu, nego koristi drugo rešenje za preplanuli izgled – takozvani "kalifornijski ten", raspršivanje mikro-čestica boje po licu i telu, prenosi "Tportal". Postupak, kaže, nije štetan jer je osnovni sastojak tih proizvoda šećerna trska, koja ima hidrantna svojstva, a produženo je i trajanje boje.

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti