Madona i Lurd pokrenule kozmetičku liniju

Madona i Lurd pokrenule kozmetičku liniju

Autor: | 21/07/2011

0

Američka pevačica Madona i njena četrnaestogodišnja kćerka Lurd lansiraće novu liniju kozmetičkih preparata, prenose američki mediji. Pored toga što su proširile liniju odeće "Materijal Grl", majka i kćerka odlučile su da pokrenu i svoju liniju kozmetičkih proizvoda.
- Bilo je veoma zabavno dok sam birala svoje omiljene mirise za za novu kolekciju kozmetičkih prozivoda kojima sam dala zanimljiva imena kao što su "Uvrnuta lubenica", "Zavodljiva voćka", "Ponoćna magnolija", "Grešni šećer..." - izjavila je Madona.
Direktorka prodaje kozmetičke marke "Ajkoniks Brend Grup" Lejni List imala je samo reči hvale za Lurdin talenat, ali otkriva da je svaku od varijanti prvo morala da odbori devojčicina majka.
- Jeste da Lola ima svega 14 godina, ali ona živi u Njujorku i ima veoma poznatu mamu, tako da je vrlo rano razvila istančan ukus. Dolazila bi kod nas barem jednom mesečno, sa stvarima iz svog ormara koje su joj poslužile kao inspiracija. Sve ovo nastalo je u čvrstoj saradnji između njih dve, mame i ćerke - zaključila je Listova.

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin