Pol Makartni sprema skromno venčanje

Pol Makartni sprema skromno venčanje

Autor: | 20/07/2011

0

Muzičar Pol Makartni i njegova sedamnaest godina mlađa izabranica Nensi Ševel, sa kojom je u vezi već četiri godine, planiraju veoma skromno venčanje.
- Pol zaista voli Nensi, ali želi skromno venčanje - rekao je izvor blizak muzičaru Pol Makartniju, koji je morao da isplati 50 miliona dolara odštete bivšoj supruzi Heder Mils nakon razvoda. 
Ovo će biti treći po redu brak britanskog muzičara, koji se 1969. godine oženio fotografkinjom Lindom Makartni, sa kojom ima i ćerku, slavnu dizajnerku Stelu Makartni. Zatim se Pol oženio i drugi put, sa Heder Mils koji se završio brakorazvodnom parnicom nakon koje je morao da plati 50 miliona dolara.
2002. godine sa Heder je imao raskošno venčanje u Irskoj, na kom je prisustvovalo preko tri hiljade gostiju među kojima su bili Ringo Star, bivši bubnjar "Bitlsa", a mlada je nosila venčanicu od 10.000 funti.
Nensi Ševel, nova izabranica britanskog muzičara bila je 20 godina u braku sa advokatom Brusom Blekmanom, sa kojim ima i sina Arlena.
Pol je Nensi zaprosio "Kartijerovim" vintaž prstenom koji vredi 650 hiljada dolara, a da Nensi nije sa njim samo zbog novca svedoči činjenica da njena porodica u svom vlasništvu ima jednu od najvećih prevozničkih kompanija u SAD, a oboje su potpisali sporazum da u slučaju razvoda jedno od drugoga ništa neće tražiti.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti