Miranda Ker: Mislila sam da neću preživeti porođaj

Miranda Ker: Mislila sam da neću preživeti porođaj

Autor: | 11/07/2011

0

Manekenka Miranda Ker po prvi put je otkrila da je njen porođaj sa sinom Flinom bio komplikovaniji nego što što je mislila.
- Na početku sam mislila kako ću umreti i napustiti svoje telo - rekao je "Viktorijin" anđeo u intervjuu australijskom magazinu "In Style" i dodala :
- Gledala sam dole i osetila veoma jak bol. Pitala sam se "Kako žene rade ovo". Onda sam rekla sebi kad mogu one, mogu i ja.
Međutim, nakon rođenja Flina Miranda nije imala nikakvih problema, čak je uspela da za veoma kratko vreme povrati svoju vitku liniju.
- Flin je bio velika beba. Imao je 4, 5 kilograma po rođenju. Tada sam pomislila da imam mnogo više nego što sam imala beveći se modelingom. Mogu da živim i bez toga da moje telo bude u formi, pošto sad imam zdravog sina jer je toga vredan - objasnila je supruga Orlanda Bluma koji joj puno pomaže oko bebe.
- Kada moram da radim i nisam kući obično zovemo dadilju. Ranije smo noću zvali ženu da dođe da nam pomogne oko Flina, a sada kada je navikao da spava to radimo mnogo ređe. Ako mi se desi da moram brzo na avion jer taj dan imam neki posao, obično izmazam mleko i ostavim ga u frižideru da Orlando nahrani Flina - objasnila je manekenka.

Izvor: Blic.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti