Milena Ćeranić: Kola praktična za grad

Milena Ćeranić: Kola praktična za grad

Autor: | 01/07/2011

0

Budući da je singl „Dvadesete gazim“ postao pravi hit i doneo joj veliku popularnost, kao i finansijsku dobit, pevačica Milena Ćeranić odlučila je da sebe časti četvorotočkašem. Pošto je nedavno položila vozački ispit, bivša zvezda „Granda“ za svoj prvi automobil izabrala je „smart“, mali auto, idealan za gradsku vožnju.
- „Smart“ je presladak četvorotočkaš, koji sa lakoćom vozim i parkiram po celom Beogradu. Budući da sam mnogo novca trošila na taksi, sopstveni auto mi se brzo isplatio - kaže za magazin „Hello!“ atraktivna crnka koja je požurila da kupi automobil jer njime želi da otputuje na Crnogorsko primorje gde će boraviti dva meseca.
- Ljudi imaju predrasude prema „smartu“, jer smatraju da je on samo za grad. Čim sam ga kupila, otišla sam do mojih u Kragujevac. Super ide, a maksimalna brzina mu je sto dvadeset na sat, što je za mene dobro, jer stres i nervozu volim da lečim dodajuću gas. U Crnu Goru neću ići autom, ali ću ga poslati auto-vozom da mi tamo bude pri ruci - prokomentarisala je pevačica i dodala da se trudi da poštuje saobraćajne propise.
- Poštujem saobraćajne propise, jer me je sramota da se raspravljama sa policajcima. Ne umem da se koristim podmićivanjem i da molim organe reda da mi oproste zbog prevelike brzine. Na moju sreću, tokom ovih nekoliko meseci koliko vozim nijednom nisam kažnjena. U večernje izlaske uvek idem taksijem, jer bih umrla od sramote da me policajac zaustavi i tera da duvam u aparat za merenje procenta alkohola u krvi. Onda mu ja govorim kako sam popila samo čašu vina, a popila sam pet. Ne želim da se izlažem takvom stresu - simpatično priča Milena i napominje da ne može da odoli a da ne izusti pokoju neprimerenu reč nesavesnim vozačima.
O tome ko je prvi imao čast da ga provoza novim automobilom Milena je kaže:
- To je bio Nemanja Stevanović, on je prvi seo u moj auto. Pošto je iskusniji od mene, stalno ima neke zamerke i sugestije kako bolje i brže da vozim po gradu. Znam da mi on želi sve najbolje, mada sam često svojeglava.
Dvadesetpetogodišnja pevačica sa osmehom komentariše svoj odnos sa bivšim momkom i natpise da su obnovili ljubavnu romansu.
- Nemanja i ja se intenzivno družimo, ali nismo u vezi. Oboje smo slobodni, niko od nas dvoje nije u braku, tako da nema razloga da se krijemo od javnosti. Ako se pomirimo, mada se nas dvoje nikada nismo ni posvađali, svi će biti obavešteni - kaže zgodna crnka i dodaje da Nemanja neće ići sa njom na more.

Piše: Jelena Popović

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin