Jelena Janković: Samo je ljubav važna

Jelena Janković: Samo je ljubav važna

Autor: | 26/06/2011

0

Najbolja srpska teniserka Jelena Janković posle poraza u dublu na Vimbldonu, ispričala je šta je motiviše u poslu kojim se bavi i kako je upznala momka Mlađana Janovića.
- U sportu, radujem se pobedama. U privatnom životu, tu je ljubav, radujem se zdravlju svoje porodice i prijatelja. To me čini zaista srećnom. Džaba mi i kuće i kola i pare, ako nemam ljubav, odnosno ako nemam sa kim to da podelim, ili ako su mi dragi ljudi bolesni ili bilo šta trpe. Zato je zdravlje najbitnije.
Bivša kraljica ženskog tenisa i jedna od najboljih igračica planete u poslednjoj deceniji, otkrila je do detalja i kako se zaljubila u crnogorskog vaterpolistu Mlađana Janovića.
- Srela sam ga na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine. Izgubila sam meč, i išla u Mekdonalds, gde sam uzela ogroman bigmek, koka-kolu, pomfrit, neke pite, jer sam bila nervozna i nisam htela gladna da legnem u krevet. Sedela sam tako za stolom, skroz nesređena, obučena u trenerku koja mi je u donjem delu bila preširoka, a gore preuska. On mi je prišao i pitao da li sam prošla ili ne, iako je znao za rezultat. Nevoljno sam odgovorila, ali je Mlađan bio uporan, seo za sto i nastavio da ćaska. Tada sam ga prvi put malo bolje pogledala i shvatila da je veoma zgodan. Krenuli smo da pričamo, i tako je sve počelo. Hteo je da mi priđe i ranije, ali nije smeo od mog trenera Sančeza, koji je nosio trenerku sa natpisom Srbija. Mislio je da je to neki naš čovek, pa nije hteo pred njim da pokušava bilo šta. Tome smo se posle oboje smejali - ispričala je Jelena za "Novosti".

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti