Olja Crnogorac: Prirodna lepota je uvek u modi

Olja Crnogorac: Prirodna lepota je uvek u modi

Autor: | 23/06/2011

0

 

Atraktivna voditeljka Olja Crnogorac, koja je u žižu medijskog interesovanja dospela posle kratke romanse sa uspešnim teniserom Viktorom Troickim, nedavno je postala vlasnica modne agencije „Only One Model“. Budući da je svojevremeno radila kao model, bivša učesnica „Farme“ kaže da savršeno zna kako da pomogne mladim i lepim devojkama da pronađu put do modne piste.
- Prvi put se susrećem sa privatnim biznisom i moram da priznam da i ono što mi je u prvi mah bilo teško, kasnije mi je postalo jako interesantno. U okviru moje modne agencije postojaće tri zasebne grupe - za manekenke, fotomodele i hostese. Najviše ću se fokusirati na snimanje reklama, brend-lica, revija, editorijala, na rad sa inostranim modnim agencijama i, naravno, na sajmove automobila - kaže na početku razgovora za magazin „Hello!“ Olja Crnogorac, koja je imala čast da u okviru „Nectarove“ kampanje snimi reklamu sa glumcem Srđanom - Žikom Todorovićem.
- Žika Todorović je jedno normalno, kulturno, tiho i emancipovano biće. Zamišljala sam ga skroz drugačije. Mnogo mi je pomogao svojim humorom i savetima. Škrt je na rečima, ali kada vam veličina poput njega kaže da je prijatno iznenađen vašom glumom, iako ste puki amater, vašoj sreći nema kraja. Deluje umirujuće na okolinu i nema ništa od onog „đavolka“ iz filma „Mi nismo anđeli“ - priča zgodna brineta.
- Kad je došao trenutak da otpevam pesmu „Ciganka sam mala“, skinem haljinu, raspustim kosu i krenem izazovno da „đuskam“ prema žiriju, stigla me je trema. Žika me je samo upitao šta ću da popijem, i za deset minuta vratio se sa čašom „jegera“ u ruci i rekao: „Popij na eks“. Tako sam i uradila, a pošto sam na dijeti, piće je odmah delovalo tako da sam se opustila i taj segment je bio odmah snimljen - ističe Olja i u nastavku komentariše današnji odnos sa nekadašnjim momkom Viktorom Troickim.
- Nikada nisam potvrdila da sam bila sa Viktorom u vezi, niti demantovala. Viktor je divan prijatelj i neka na tome i ostane. Izgleda da u ovoj zemlji ne možeš da odeš sa prijateljem u bioskop ili da prošetaš tržnim centrom, a da ne osvane naslov da ste u emotivnoj vezi. To mogu i da razumem, jer znam da ljude interesuje život javnih ličnosti. Trenutno se veoma lepo osećam, a na sve ostalo ne obraćam pažnju - kaže Olja Crnogorac i u nastavku komentariše hiruršku intervenciju kojoj se nedavno podvrgla kako bi izvadila implantate iz usana.
- Dugo sam razmišljala da li da tu svoju intimu podelim sa javnošću. Mnoge javne ličnosti se libe da priznaju da su stavile silikone, a kamoli da pričaju o vađenju. Na kraju sam odlučila da progovorim, i svojim primerom pokušam da sprečim mlade devojke da naprave istu grešku kao ja. Prirodna lepota je nešto što će uvek biti u modi - iskreno kaže zgodna vlasnica agencije „Only One Model“ i sa osmehom dodaje da će leto provesti na nekoliko lokacija - u Monaku, Sen Tropeu i Sankt Petersburgu.

Piše: Jelena Popović

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin