Vuk Kostić: Letnje rasplamsavanje romanse

Vuk Kostić: Letnje rasplamsavanje romanse

Autor: | 20/06/2011

0

Jedan od najpopularnijih i najtalentovanijih glumaca mlađe generacije Vuk Kostić provešće celo leto na moru. Na jedrilici njegovog oca, preminulog barda našeg glumišta Mihajla - Pljake Kostića, prvih mesec dana boraviće sa drugovima, dok će ceo avgust uživati u romantičnim trenucima sa njegovom izabranicom krstareći Crnogorskim primorjem. Sa mladom i talentovanom glumicom Jelisavetom Orašanin perspektivni Beograđanin je više od pet meseci u vezi, i atraktivni par sve je bliskiji. Osim nesporne lepote, junakinja filma „Zduhač znači avantura“ Vuka je privukla avanturističkim duhom, jer je visoka crnka zaljubljenik u ekstremne sportove.
- Uskoro ću otići na Mokru goru, gde imam vikendicu, koju sam nedavno renovirao, ali hoću sada još malo da je doteram. Jelisaveta mi je pomogla da sredim kuću, i sada izgleda prelepo. Već sam renovirao toalet i uredio sam ceo sprat. Birala je sa mnom pločice za kupatilo, kao i brodski pod-laminat, koji smo odabrali da bude u boji čokolade. Zidovi su žućkasti, prirodne boje drveta sa čvorovima, a u kuhinju smo stavili velike podne pločice hrapavog izgleda. Zajedno smo sve to kupili u Užicu. Postavio sam i sto metara žice oko kuće, u zelenoj boji. Sam sam sve to namestio i renovirao kuću uz pomoć samo jednog druga - za magazin „Hello!“ ponosno kaže Vuk, koji će odmah posle „radnog odmora“ na Mokroj gori otputovati u Crnu Goru. Na jedrilici, na kojoj letuje svake godine, najpre će u goste pozvati drugove.
- Prvo sam zvao drugove, jer sve moram da doteram, kako bih „aktivirao“ jedrilicu. Moramo da je dignemo i spustimo u more, da podignemo jedra, jarbole, da postavljamo konopce - ima tu mnogo posla. Zimi je čuvam na suvom doku, brod je star i šteta je da propada tokom zime. Mora sve i da se opere. Takođe, trebalo bi da renoviram i jedrilicu, planiram to već neko vreme, ali ne znam da li ću uskoro stići to da uradim - kaže Vuk koji će u julu na brod pozvati nekoliko prijatelja iz detinjstva, kao i kuma iz Kruševca koji će mu pomagati u popravkama i radu na motoru jedrilice. Glumčev stariji brat Nestor neće mu se ovog leta pridružiti, jer će raditi na Azurnoj obali gde upravlja velikim brodovima i jahtama.
- Brat me je zvao da mu pomažem u poslu na brodu, jer je zarada odlična, ali sam želeo da provedem leto na svojoj jedrilici.
Glumac otkriva da će mu se u avgustu na brodu pridružiti devojka Jelisaveta, sa kojom će uživati u čarima jedrenja, ali i ekstremnih sportova na vodi.
- Budući da ćemo tokom leta živeti mesec dana zajedno, biće to odlična prilika da se još bolje upoznamo i zbližimo. Sigurno će nam biti lepo, opuštaćemo se na suncu i uživati i u sportovima na vodi. Ona će mene da nauči da surfujem, a ja nju da roni i „baca udicu“. Ona je zaljubljenik u kajt, ekstremni vodeni sport koji je kombinacija letenja sa zmajem i surfovanja. Možda ću i to probati ako budem imao priliku. Izvesno je da ćemo loviti i pripremati ribu na roštilju, u tome sam pravi majstor. Jelisaveta će mi verovatno pomoći u pripremi, samo se plašim da mi u kuhinji ne iseče prste. Šalu na stranu, vešta je u svemu, pa i u kuhinji - iskreno kaže Vuk, koji smatra da bi bilo zanimljivo da se sa devojkom nađe ispred filmske kamere mada još nisu imali takvih ponuda.

Piše: Nadežda Jokić

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još