Marija Kilibarda: Saobraćajni udes izazvan tuđom nepažnjom

Marija Kilibarda: Saobraćajni udes izazvan tuđom nepažnjom

Autor: | 20/06/2011

0

Marija Kilibarda, jedna od voditeljske petorke zanimljive i gledane emisije „Žene“ na televiziji „Prva“, nedavno je doživela lakši saobraćajni udes. Naime, dok se vraćala iz Zagreba posle finala „Top-modela“, koji je vodila u tandemu sa Ivanom Zarić, energična crnka je imala peh tokom vožnje zbog klizavog puta. Automobil kojim se kretala ka Beogradu, a koji ona nije vozila, naišao je na ulje koje je iscurilo iz neispravnog kamiona, te su kola u kojima je bila Marija izgubila kontrolu i sletela u jarak. Iako je reč o lakšoj saobraćajnoj nezgodi u kojoj niko nije teže povređen, činjenica da je do nje došlo isključivo zbog tuđe nepažnje sve je uznemirila. Automobil u kome je bila Marija ni u jednom trenutku nije prekoračio brzinu i vozač je sve propise poštovao.
- Udes je bio lakši, hvala bogu, i sve se dobro završilo. Nagnječen mi je skočni zglob i zbog toga ću neko vreme morati da idem na fizikalnu terapiju. Nadam se da ću se brzo oporaviti - za magazin „Hello!“ kaže Kilibarda koja je na snimanje emisije „Žene“ posle nesreće došla u baletankama, jer ne može da nosi obuću sa visokim potpeticama.
- Intenzivno ću ići na fizikalnu terapiju kako bih što pre ojačala skočni zglob. Bitno mi je da to sredim kako bih se što pre vratila vežbanju po „M power“ sistemu - kaže zgodna voditeljka koja je objavila DVD sa vežbama za oblikovanje.
Poznata po optimizmu i vedrom duhu ni u jednom momentu nije psihički klonula zbog doživljene nesreće. Srećna je što je sve prošlo sa minimalnim posledicama i što niko od njenih prijatelja koji su bili sa njom nije imao većih zdravstvenih problema. To što joj se desilo nije pokvarilo raspoloženje zbog odlično urađene finalne emisije „Top-model“, a provod u prestonici Hrvatske će dugo pamtiti.
- Ostalo nam je malo vremena za provod jer smo imali mnogo proba zbog emisije. U to vreme je papa bio u poseti Zagrebu, sve ulice su bile blokirane, pa nije bilo baš pogodno za obilazak grada. Ipak, sa koleginicom Ivanom Zarić uspela sam da se prošetam i osetim čari provoda. Posetile smo restoran Zvonka Bogdana gde smo se odlično provele.
Marija s radošću iščekuje avgust kada će imati ceo mesec slobodan za putovanja, dok će na kraju, 29. avgusta, kao šlag na tortu, biti proslava njenog trideset prvog rođendana.

Piše: Nadežda Jokić

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin