Ceca Ražnatović: Veselo druženje s povodom

Ceca Ražnatović: Veselo druženje s povodom

Autor: | 20/06/2011

0

Iako joj možda u ovim trenucima, zbog presude i kućnog pritvora nije bilo do slavlja, folk diva Svetlana Ceca Ražnatović nije propustila priliku da sa dragim ljudima proslavi trideset osmi rođendan u svom domu na Dedinju. Uvek pozitivnog stava, mada u duši opterećena osudom, Ceca je te večeri izgledala zanosno u satenskim pantalonama i srebrnastoj bluzi.
- Obožavam rođendane. Rado proslavljam i moje i datume rođenja mojih najmilijih. Život me nije mazio, ali zahvaljujući pozitivnom stavu, koji sam i pored svih neprilika uspela da sačuvam, radujem se i svaki važan datum volim da obeležim dobrim provodom.  Toplina moga doma idealno je utočište koje pruža mogućnost da bez neplaniranih iznenađenja uživamo do zore - rekla je za magazin „Hello! Ceca posle prošlogodišnje proslave rođendana.
Mada je ove godine želela skromnije slavlje, kako je veče odmicalo, Cecina intimna zabava ubrzo je prerasla u veliku žurku koja je potrajala do ranih jutarnjih sati. Za muzički deo pobrinuo se „Nostalgija bend“, ali se u jednom trenutku i slavljenica „latila“ mikrofona. Prva pesma koju je otpevala bila je „Duge noge“ od Lepe Brene. Nekoliko minuta kasnije Ceca je ugasila svećice na beloj torti koju je krasio broj trideset osam.
- Samo da mi deca budu živa i zdrava, sve ću da izdržim. Proći će brzo ovih osam meseci, a onda ću opet da stanem na noge jača nego ikad - izjavila je pred okupljenim prijateljima Ceca Ražnatović.
U raskošnu kuću estradne zvezde na Dedinju gosti su počeli da pristižu već oko devet časova. Među prvima se pojavila modna kreatorka Marijana Mateus.
- Bilo je divno. Ceca je u poslednjem trenutku odlučila da upriliči malo rođendansko slavlje. Sve ovo vreme sam bila uz nju. Smatram da je hrabra i jaka žena, a o njenim pevačkim kvalitetima ne treba suditi. Kada je na rođendanu uzela mikrofon i zapevala, nije bilo osobe koja nije zaigrala. Ja sam joj od srca poželela da bude srećna, nasmejana i lepa. Sledeće godine dolazi njeno vreme, pa sam joj za rođendan poklonila haljinu iz moje najnovije letnje kolekcije sa tigrastim printom - sa osmehom za naš časopis kaže Marijana Mateus.
Gala zabavu Cece Ražnatović nisu propustile ni njene kolege: Sanja Đorđević, Nikola Rokvić u društvu devojke Bojane Barović, Aco Pejović, Lola Smiljanić, Saša Kovačević, a među glavnim gostima bila je njena kuma Viki Miljković.
- Zajedno sa Cecom ugasila sam svećice na njenoj rođendanskoj torti. Poželela sam joj puno zdravlja, njoj i njenim najmilijima. Kao i na svim njenim rođendanima, zabava je bila fenomenalna. Svi smo kao i uvek zaigrali i zapevali. Divno smo se proveli - posle rođendanskog partija zadovoljno je izjavila Cecina kuma Viki. Na njene reči nadovezao se voditelj televizije „Pink“ Vladimir Stanojević.
- Bila je ovo najbolja Cecina žurka do sada. Verovatno smo svi u podsvesti imali na umu celokupnu situaciju, pa su nas emocije dodatno ponele. Otpevala je nekoliko pesama, a meni je za moju dušu jednu Silvaninu pesmu otpevala Seka Aleksić, koja je na zabavu stigla oko ponoći - kaže Vlada koji je Cecu obradovao prelepim buketom cveća.
Bilo je mnogo i onih koji nisu upeli da stignu na Cecinu rođendansku žurku, pa je bezbroj buketa cveća, knjiga sa posvetom, filmova sa šaljivim porukama da prekrati vreme u kućnom pritvoru, stiglo na adresu poznate pevačice. Svaki poklon sadržao je reči hvale i podrške slavljenici.

Piše: Jelena Popović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti