Neda Stojanović: Nezaboravan provod u Izraelu (Foto)

Neda Stojanović: Nezaboravan provod u Izraelu (Foto)

Autor: | 17/06/2011

0

Neda Stojanović nije samo prvi srpski top model već i devojka koja osvaja svet. Počela je od Izraela, gde su njen boravak u ovoj prelepoj zemlji propratili i lokalni mediji. Neda je imala tretman svetske zvezde tokom svog sedmodnevnog boravka u ovoj egzotičnoj zemlji. Sve je bilo top za srpskog top modela. Svojom lepotom mamila je poglede i osmehe prolaznika. Gde god da se pojavila, Neda je bila u centru pažnje.


Uz stalnu pratnju stručnog vodiča, uz prijeme predstavnika Ministarstva turizma, Neda je uživala u obilasku zemlje od severa do juga, od istoka do zapada. Jerusalim, Tel Aviv i boravak na Mrtvom moru ostavili su poseban utisak na Nedu. Raspored je bio prilično gust ali ovo putovanje predstavljalo je zaista neverovatno iskustvo za našeg prvog top modela. Zajedno sa ljubaznim domaćinima, pobednica je obišla crkvu Hristovog groba, Crkvu svih nacija, Maslinovu goru, Crkvu na planini Beatitude, ulicu stradanja – Via doloroa, Shuk – arapski bazar, Cardo, Yad Vashem – memorijalni centar žrtvama holokausta, pustinju Negev, Mrtvo more – najnižu tačku na Zemlji, čuveno Galilejsko jezero Tiberias, stari grad Cezariju i lokalna sela.

- Bilo je mnogo lepo, dani su bili u potpunosti ispunjeni, od ujutro do uveče smo bili u pokretu ali sam prezadovoljna što sam uspela da vidim mnogo toga. Najveći utisak na mene su ostavili crkva Hristovog groba i Muzej holokausta, mnogo su me pogodile fotografije dece koja su stradala tokom Drugog svetskog rata. Moram reći da su ljudi u Izraelu jako ljubazni, dočekani smo fenomenalno, a Tel Aviv me po noćnom životu podseća na Beograd. Na kraju, nezaboravno iskustvo je bilo i kupanje sa delfinima, to je zaista predivan i poseban osećaj - ispričala je Neda svoje utiske.

Pored obilaska istorijskih, verskih i spomenika svetske baštine, pobednica je imala i tu privilegiju da uživa i u spa tretmanima lekovitim blatom, hidromasaži u prelepom ambijentu u ekskluzivnom letovalištu Eilat. Neda Stojanović je kao pobednica srpskog Top Modela, osvojila put u Izrael kao jednu od nagrada. Putovanje su omogućili ambasada Izraela u Beogradu i Ministarstvo turizma Izraela.

 

Izvor i foto: TV Prva

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin