Viktorija Bekam i Eva Longorija: Prijateljice i kume

Viktorija Bekam i Eva Longorija: Prijateljice i kume

15/06/2011

0

Fudbaler Dejvid Bekam i njegova supruga Viktorija navodno su pozvali Evu Longoriju da bude kuma njihovom četvrtom detetu, preneo je sajt ''Didžital spaj“.
Bivša "spajsica" zakazala je carski rez za 4. jul, a Bekamovi su posle dužeg razmišljanja zaključili da bi se zvezda serije "Očajne domaćice" odlično snašla u ulozi kume njihovoj prvoj kćerki. Longorija je ranije opisala Viktoriju Bekam kao ''dobru prijateljicu“.
- Ona je veoma lojalna i zabavna. I svi je vole - rekla je Longoria, ali još nije odgovorila da li je prihvatila poziv za kumstvo.
Njih dve su započele prijateljstvo odmah po dolasku Bekamovih u Los Anđeles, a zajedno su snimile i reklamu za "LG" telefone.
Britanski mediji navode kako bi pored Eve potencijalni kumovi Bekamovog četvrtog deteta mogli da budu kuvar Gordon Remzi ili manekenka Hajdi Klum i njen suprug pevač Sil. Ser Elton Džon i glumica Elizabet Harli su kumovi Bekamovim sinovima - Bruklinu i Romeu.

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Supruga Dejana Tomaševića proživela je pakao: Nisam mogla da otvorim ni flašicu vode, nosili su me i do toaleta

Supruga Dejana Tomaševića, Jelena, oduvek je bila jaka, pozitivna i vedra žena. Jelena i Dejan više od dve decenije uživaju u skladnoj zajednici, a iz velike ljubavi stvorili su četvoro dece - Marinka, Manju, Miu i Matiju. Osmeh sa njenog lica nestao je ubrzo nakon rođenja sina Matije, kada joj je ustanovljena autoimuna bolest poznatija pod nazivom lupus.

24/01/2021

4866 pregleda

Saznajte više

Najnovije vesti