Ana Rađen tvrdi da razdvojenost od supruga Nikole neće ugroziti njihov brak

Ana Rađen tvrdi da razdvojenost od supruga Nikole neće ugroziti njihov brak

Autor: | 15/06/2011

0

Pevačica Ana Rađen našla se nedavno u centru medijske pažnje kada su pojedini mediji objavili vest da se razvodi od uspešnog vaterpoliste Nikole Rađena sa kojim je u braku dve i po godine. Navodni razlog njihove rastave su česta odsustva od kuće poznatog sportiste, koji zbog svojih poslovnih obaveza ne može na pravi način da se posveti supruzi i kćerkama, dvoipogodišnjoj Nini i jednoipogodišnjoj Tei. Ipak, šarmantna pevačica demantuje ove navode i tvrdi da njen brak odlično funkcioniše i da nikada nije ni pomišljala da se rastane od supruga.
- Informacija da se razvodim nije tačna i uopšte ne znam odakle je tako nešto dospelo u javnost. Nikola i ja imamo skladan brak i nikada nismo imali ni krizu , tako da nema ni govora o rastanku. Trudim se da me priče o tome ne uzbuđuju, ali nisam bila ravnodušna dok sam čitala tekstove o navodnoj bračnoj krizi - objašnjava atraktivna plavuša koja tvrdi da će ona i njen suprug uskoro možda početi da žive na različitim adresama.
- Nikoli uskoro ističe ugovor sa vaterpolo klubom „Partizan“ i još nije odlučio da li će nastaviti da igra za „crno-bele“ ili će potpisati ugovor za jedan italijanski klub koji mu je dao izuzetno dobru ponudu. Jedno je sigurno, ukoliko bude otišao iz zemlje, naše kćerke i ja ćemo ostati u Beogradu, jer ja imam mnogo poslovnih obaveza u narednom periodu. Osim toga želja mi je da mi deca odrastaju u Srbiji sa čim se i moj suprug slaže. Smatram da ćemo lepo funkcionisati i na daljinu, posećivaćemo se uvek kada nam to poslovne obaveze budu dozvoljavale, tako da to što ćemo možda živeti na različitim adresama nije nikakav razlog za sukobe.
Pevačica uskoro planira da obraduje svoju publiku novim pesmama, njen treći po redu studijski album biće objavljen u junu. Pošto je to prvi CD nakon što se 2008. godine udala i rodila dve kćerke, Ana tvrdi da su njene nove melodije zrelije od numera sa prethodnih albuma.
- Mislim da će u mojim novim pesmama najviše uživati devojke, jer su pune emocija, a tekstovi su lepi i nežni. Mnoge pesme su pobedničke i ohrabrujuće za nežniji pol, a meni je najdraža jedna balada. Nina i Tea su već naučile gotovo sve numere koje sam mnogo puta kod kuće preslušavala dok sam radila album, pa tako starija Nina već zna sve tekstove, dok Tea đuska svaki put kada čuje neku pesmu - otkriva Ana, koja je promenila imidž, a zahvaljujući zdravoj ishrani i redovnim vežbama izgleda odlično.
- Nekoliko godina se zdravo hranim, tako da sam uspela da posle dva porođaja, u kratkom roku, izgubim višak kilograma i doteram liniju. U tome mi dosta pomažu redovne vežbe, ali kao i svaka žena nisam u potpunosti zadovoljna svojim izgledom i uvek smatam da bih mogla da budem još mršavija - kaže Ana.
- Što se tiče promene imidža, nisam želela da drastično menjam izgled, već sam neznatno promenila frizuru i po komplimentima koje u poslednje vreme dobijam smatram da nisam pogrešila. Najvažnije je da se i meni dopada kako izgledam sa novom frizurom - zaključuje popularna pevačica.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti