Pogledajte njujorški stan Tomija Hilfigera (Foto)

Pogledajte njujorški stan Tomija Hilfigera (Foto)

Autor: | 10/06/2011

0

Slavni američki dizajner Tomi Hilfiger nedavno je novinarima magazina "Harper’s Bazaar" otvorio vrata svog stana u Njujorku i pokazao kakav ukus ima kada je dizjan enterijera u pitanju. Šezdesetogodišnji modni kreator sa suprugom Di i decom živi na poslednjem spratu jedne od najpoznatijih njujorških zgrada hotela “Plaza”, koji se nalazi na uglu Pete avenije i Central Parka. Stan porodice Hilfiger proteže se na dve etaže, a kupili su ga 2008. godine.
-Pokušali smo da u stan unesemo što je moguće više istorije ove zgrade. Od Merilin Monro, preko Bitlsa do Džeki Onazis. Kada bi samo ovi zidovi mogli da pričaju - kaže Di Hilfiger.

Fotografije u kupatilu snimio je Heri Benson na balu Trumana Kapotea koji je održan pre 40-ak godina upravo u toj zgradi. To je samo jedan delić istorije tog mesta i grada koje uključujući i nekoliko komada nameštaja koji su pripadali vojvodi i vojvotkinji od Vindzora.
- Ovo je zapravo naš prvi zajednički dom. Živeli smo u ogromnoj kući u Konektikatu - kaže Hilfiger koji je svoju dom u Grinviču prodao za 20 miliona dolara.
Ovaj džetseterski par ima i kuću na Mustiku gde im je prvi komšija dugogodišnji prijatelj Mik Džeger, ali i novi dom u Konektikatu gde provode vikende kad se nalaze na Istočnoj obali.
- Sav nameštaj za novu kuću kupili smo zajedno. Volimo da idemo u potragu za komadima nameštaja preko vikenda - kaže Di Hilfiger.

Partneri su posebno ponosni na ogroman sto sa potpisom Mejsona Jansena, antički lakirani radni sto u dnevnom boravku i kristalni luster u obliku jedrilice u dečjoj sobi. Zidove krase portreti Elizabet Tejlor i Grejs Keli s potpisom Endija Vorhola, a u stanu se nalazi više od 20 vrednih umetničkih dela.

Izvor i foto: "Harper’s Bazaar"

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti