Tamara Eklston zaštitno lice brenda "Ultimo"

Tamara Eklston zaštitno lice brenda "Ultimo"

Autor: | 09/06/2011

0

Tamara Eklston, ćerka vlasnika Formule 1, milijardera Bernija Eklstona, nedavno je iznenadila javnost fotografijama u glamuroznom donjem vešu. Naime, lepa dvadesetšestogodišnja voditeljka biće zaštitno lice za letnju, jesenju i zimsku kolekciju brenda "Ultimo", a o svom angažmanu izjavila je sledeće:
- "Ultimo" je savršen veš za žene koje žele da istovremeno osete glamur i udobnost.
Pošto se bura oko manekenskog angažmana mlade naslednice stišala, u Britaniji su se pojavile njene nove fotografije kojim promoviše čuveni brend, ali ovog puta raskošne modele večernjih haljina Mišel Mone.
- Tamara je jako lepa i elegantna. Kada sam je upoznala znala sam da je savršena za "Ultimo". Život joj je bajka, a ona tako čvrsto stoji na zemlji. Njena pojava donosi nešto novo i uzbudljivo našem brendu. Tamara je izjavila da obožava glamurozne i sofisticirane haljine, i iako može da nosi najskuplju garderobu čuvenih modnih dizajnera, ona je odlučila da ovog leta njen zaštitni znak budu modeli brenda "Ultimo" koji su nazvani: Samanta, Šarlot, Eva, Melisa i Sofija, a čije se cene kreću od 200 do 325 funti.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti