Završen humanitarni teniski turnir poznatih

Završen humanitarni teniski turnir poznatih

Autor: | 07/06/2011

0

Na terenima teniskog centra "Novak" u nedelju veče završen je peti, jubilarni, humanitarni teniski turnir u kojem su snage odmerile poznate ličnosti. U finalu, pobedu u muškom singlu odneo je voditelj i sportski komentator B92 Milan Bošković, koji je savladao kolegu Igora Miklju. Adriana Čortan, pobednica prošlog turnira u ženskoj konkurenciji izgubila je finalni duel od voditeljke sportskog programa RTS- a Svetlane - Cece Danilović, koja se takmičila prvi put.
- Čestitam Ceci! Ja sam na prošlom turniru pobedila u ženskom singlu, a ona se prvi put takmiči i uspela je da pobedi. Svaka čast! Ali videćemo se mi sigurno na sledećem turniru i ponovo ukrstiti rekete - izjavila je Adriana Čortan posle finalnog meča.
Pobednici dubla su Vlada Perović i Goran Radović Kengur, koji su u finalu savladili kompozitora Aleksandra Milića Milija i Igora Bugarčića, dok je simbolična nagrada za najbolji napredak dodeljena Žiki iz grupe “Zana“. Trofeje pobednicima i finalistima je u svim kategorijama, i ove godine, uručio selektor Dejvis Kup reprezentacije Srbije – Bogdan Obradović. Pored finalista, na dvodnevnom teniskom turniru učestvovali su: Ivan Ivanović, Olja Crnogorac, Jellena, Savo Milošević, Marko Živić, Jelena Galonić, Ajs Nigrutin, Niggor, Vanja Grbić i mnogi drugi.

Izvor i foto: Svet.rs, Mladen Mitrić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još