Tri MTV nagrade za film "Montevideo, Bog te video"

Tri MTV nagrade za film "Montevideo, Bog te video"

Autor: | 07/06/2011

0

Na prvoj dodeli regionalnih "Gorki list MTV filmskih nagrada" srpski film "Montevideo, Bog te video" proglašen je za najbolje ostvarenje, dok su njegovi protagonisti Nina Janković i Miloš Biković osvojili nagrade za najboljeg glumica i glumicu. Na svečanosti upriličenoj u beogradskom pozorištu i operi "Madlenianum", reditelj filma Dragan Bjelogrlić zahvalio je svima koji su glasali za njegovo ostvarenje i čestitao Nini i Milošu na nagradama.
- Želim da ovo postane najozbiljnija filmska manifestacija u regionu, jer treba da se malo družimo i takmičimo - poručio je Bjelogrlić.
U konkurenciji za najbolji film bili su i srpska tinejdžerska drama "Tilva Roš", slovenačka komedija "Gremo mi po svoje", hrvatski akcioni-triler "Šuma Summarum" i makedonsko ostvarenje "Majki".
Prva dodela regionalnih MTV nagrada, po uzoru na tradicionalne svetske "MTV Movie Awards", protekla je uz "crveni tepih", ovaj put zelene boje u duhu sponzora Gorkog lista, kojim su prošetale VIP zvanice, većinom iz Beograda i Srbije.

Izvor: B92.net
Foto: G. Srdanov

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti