Lotar Mateus ima novu devojku!

Lotar Mateus ima novu devojku!

Autor: | 26/05/2011

0

Legendarni Lotar Mateus ima 50 godina i četiri propala braka iza sebe, ali izgleda još veruje u ljubav. Nova izabranica bivšeg fudbalera jeste poljska manekenka, Joana Kuščinska kojoj je specijalnost promocija donjeg rublja. Nemački fudbalski trener je u utorak uveče sa zgodnom Poljakinjom doputovao u Bugarsku, zemlju čiji je selektor nacionalnog tima.
- Joana je prvi put u Bugarskoj – istakao je Mateus.
Za ljubav nekadašnjeg trenera "Partizana" i lepe manekenke počelo je da se priča početkom maja, kada je nemački tabloid „Bild“ objavio fotografiju strastvenog poljupca. Oni su uslikani na aerodromu u Minhenu, pre nego što su poleteli za Dubai.


Kada se pročulo o vezi sa zanosnom Poljakinjom Mateus je i dalje zvanično bio u ljubavi sa studentkinjom psihologije Arijadnom.
- Sve je u redu. Lotar je bio gost na jednom sportskom događaju u Dubaiju i vratio se posle nekoliko dana – pričala je tada 23-godišnja Arijadna, ne sluteći nevernost nemačkog stručnjaka.
Mateus je po povratku u Minhen rekao da ne postoji ništa između njega i Poljakinje, ali samo nekoliko dana kasnije došlo je do konačnog razlaza sa Arijadnom posle petomesečne veze.
Podsetimo, Mateus se četiri puta ženio, a poslednja supruga mu je bila Ukrajinka Liliana.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin