Ana Pendić: Uskoro nevesta!

Ana Pendić: Uskoro nevesta!

Autor: | 26/05/2011

0

Atraktivna voditeljka igre na sreću „Loto“ Ana Pendić i direktor na televiziji „B92“ Vojkan Radoš poslednjih meseci pripremaju se za najlepši dan u životu, kada će posle dve godine skladne veze izgovoriti sudbonosno „da“. Ovaj poznati par kao idealan datum za venčanje izabrao je 4. septembar, a budući da su već odabrali mesto slavlja i angažovali agenciju koja će se pobrinuti da sve bude kao u bajci, budući mladenci se trenutno bave odabirom burmi, cveća i venčanice.
Simpatična voditeljka televizije „Pink“ otkriva da su ona i njen partner odavno shvatili da su stvoreni jedno za drugo, ali nisu želeli da žure sa odlukom da stupe u brak.
- O venčanju smo počeli da razgovaramo ubrzo pošto smo počeli da živimo zajedno. Međutim, čekali smo da se ispune neki praktični uslovi, kao i da se uverimo da početna euforija, zaljubljenost i osećaj kada vam se čini da možete sve i želite sve sa tom osobom, nikada neće proći. Ni posle skoro dve godine zabavljanja taj osećaj nas nije napustio i zato znam da radimo pravu stvar. U ovoj fazi iskreno uživamo u pripremi venčanja, jer smo one najvažnije stvari - određivanje datuma i zakazivanje prostora - završili, a sada se s uživanjem bavimo onim zabavnijim delom - počinje priču za magazin "Hello!" atraktivna voditeljka i manekenka.
- Odlučili smo da datum našeg venčanja bude 4. septembar jer su u tom periodu svi naši prijatelji u Beogradu, a osim toga još je lepo vreme. Što se tiče prostora za venčanje imali smo nekoliko opcija, ali smo na kraju odlučili da to bude u „Julietti“, odličnom prostoru, gde rade samo organizaciju proslava i venčanja, okružen je zelenilom i sve je veoma ekskluzivno. Već smo tamo bili na proslavi rođendana Milana Popovića i dopalo nam se što taj objekat može lako da se transformiše. Za uređenje će se pobrinuti moja drugarica Goca koja je vlasnica jedne od najboljih agencija za organizaciju venčanja „Svadbena zvona“. Imam apsolutno poverenje u nju i znam da će sve biti savršeno.
Zgodna „loto“ devojka još nije odlučila u kojoj crkvi će se ona i njen izabranik venčati, ali to će najverovatnije biti manastir Vavedenje na Senjaku. Kada je reč o venčanoj haljini, Ana je odlučila da za taj značajan dan obuče kreaciju poznate dizajnerke Vere Vang, koju je naručila iz Amerike.
- Nisam klasična mlada koja jedva čeka da vidi svoju venčanicu budući da sam na raznim revijama do sada nosila venčanice. U jedan salon bi trebalo da stignu tri venčanice Vere Vang i tada ću izabrati jednu, dok je Vojkan svoje odelo nedavno kupio - kaže Pendićeva, koja će se zajedno sa budućim suprugom potruditi da se svi na njihovom venčanju lepo provedu.
- Trudimo se pre svega da nama i našim gostima bude udobno, što manje naporno, da uživamo i da se lepo provedemo. Voleli bismo da venčanje bude kao u modernoj bajci - otkriva Ana koja sa svojim partnerom uskoro planira i potomstvo.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin