Dženifer Lopez ponovo u svetu mode i dizajna

Dženifer Lopez ponovo u svetu mode i dizajna

Autor: | 21/05/2011

0

Dženifer Lopez predstavila je nedavno svoj najnoviji modni poduhvat - odeću, aksesoare i kolekciju za kuću za američki brend "Kohl's". Pevačica i glumica koja je zaštitno lice modnog brenda "Guči" nada se da će ovoga puta imati više uspeha.
Naime, Dženifer je otkrila kako joj je najveće razočaranje u karijeri bila upravo njena kolekcija odeće.
- To je bilo jako tužno za mene. Imala sam osećaj kao da uopšte nemam šansu, činilo mi se da sam stavljena u situaciju iz koje ne mogu napolje , a moje je ime bilo na etiketama stvari koje mi se nisu dopadale - otkrila je Dženifer .
Lopezova je u modnom svetu debitovala sportskom kolekcijom, koja je naišla na osudu modnih kritičara, jer je bila preskupa i napravljena od jeftinih materijala.
- Tada nisam dovoljno dobro poznavala modni biznis i nisam imala nikakvu kreativnu kontrolu - objašnjava pevačica, čija se modna linija definitivno ugasila 2009. godine.
Četrdesetdvogodišnja pevačica tvrdi kako iza nove kolekcije za "Kohl's", koju je kreirala zajedno sa suprugom Markom Antonijem, stoji u potpunosti te kako po prvi put u životu stvari izgledaju upravo onako kako ih je zamislila.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti