Novak Đoković u "Vogu"!

Novak Đoković u "Vogu"!

Autor: | 20/05/2011

0

Priču o teniskom superstaru Novaku Đokoviću donosi junsko izdanje magazina "Vog" pod naslovom “Hot Shot: Novak Đoković". U njoj možete saznati da je srpski teniser "ozbiljna pretnja Nadalu i Federeru", i videti kako je Nole u kupaćem kostimu pozirao modnom fotografu Normanu Džinu Roju.
Magazin za Novaka piše da je "najpoznatiji Srbin na svetu", da je "toliko vreo, i na terenu i uživo, da čak i rodni Beograd sme da poseti samo na brzinu, kako ga zemljaci ne bi rastrgli", ali i da je "prešao dalek put od nezrelog klinca koji bi ponekad zasijao na terenu, a češće se šalio".

U razgovoru je Novak ispričao da se već šest godina zabavlja sa Jelenom Ristić sa kojom živi u Monte Karlu.
- Ne prati me svuda, jer je veoma ambiciozna ima svoje ciljeve, završila je studije ekonomije u Milanu. Ali, ona je moj izvor energije i ljubavi, nešto što me stalno tera napred!

Novinar magazina "Vog" dodaje da je "Nole u izvrsnoj formi - žestok, brz, snažan i u napadu i u odbrani", da je njegov engleski odličan i da govori četiri jezika, kao i da je veoma siguran u ono što govori".
- Đoković stvarno voli svoj posao. Tenisom je želeo da se bavi od kad je imao sedam godina. Voli taj srednjovekovni viteški aspekt tenisa, nadmetanje, ludu hrabrost - zaključuje novinarka Viki Vuds.

Izvor: Mondo

Foto: Vogue

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti