Majk Tajson: Plesom do snova!

Majk Tajson: Plesom do snova!

Autor: | 20/05/2011

0

Bivši profesionalni bokser Majk Tajson privhatio je učešće u argentinskom šou programu "Bajlando por un suenjo 2011" u kojem poznati demonstriraju svoje igračko umeće. Svetski šampion u superteškoj kategoriji je u latino verziji emisije "Plesom do snova" zaigrao sa svojom trećom suprugom Lakijom Spajser (34). Par se venčao samo deset dana pošto je u stravičnom požaru nastradala Tajsonova ćerka Egzodus. U januaru ove godine oni su dobili drugo zajedničko dete i kako kažu moraju da prihvate bilo kakav posao kako bi im obezbedili bolju budućnost jer su bankrotirali.

- Totalno sam švorc. Pristao bih na bilo koji posao da se izvučem iz dugova - iskreno je odgovorio  četrdesetpetogodišnji Majk o svom učešću u popularnoj emisiji.

- Nemam prebijene pare, ali imam fenomenalan život i fenomenalnu ženu koja se brine za mene. Znam da ne zaslužujem ovakvu ženu i decu, ali ih imam i veoma sam im zahvalan!
Tajson će se sa još tridesetak poznatih ličnosti boriti za glasove žirija i publike. U prvoj ovogodišnjoj emisiji kao specijalni gost pojavio se i slavni brazilski fudbaler Ronaldinjo, a priča se da će za ostvarenje svojih snova uskoro zaplesati i popularna "čuvarka plaže" Pamela Anderson.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još