Ilija Bozoljac: Ponovo u dobroj formi

Ilija Bozoljac: Ponovo u dobroj formi

Autor: | 17/05/2011

0


Posle propuštenog ATP turnira „Serbia open“, zbog loše forme, usled povrede desne noge, teniser Ilija Bozoljac sasvim se oporavio i spreman je za nove izazove. Ovaj atraktivni sportista, koji važi za jednog od najvećih zavodnika među teniserima, tokom poslednjeg meča na „Dejvis kupu“ kada je sa kolegom Nenadom Zimonjićem savladao dubl iz Indije, povredio je desnu nogu zbog čega je morao da odsustvuje sa terena više od mesec dana.
- Tokom meča nisam osećao bol, ali sutradan kada se noga ohladila počeli su bolovi. Lekari su ustanovili da imam rupturu mišića zadnje lože na desnoj nozi, tako da sam morao da napravim pauzu u igri. Kako bih što pre sanirao povredu, striktno sam se pridržavao saveta stručnjaka i redovno odlazio na sve terapije, a kao i uvek lečio sam se u Beogradu. Posle tri nedelje pauze, ponovo sam počeo da treniram. Već sam učestvovao na dva turnira, ali nisam mogao da dam svoj maksimum, međutim, sada sam u odličnoj formi. U narednom periodu ću učestvovati na turnirima u Rimu, Roterdamu i Kvislendu, a igraću i kvalifikacije za „Rolan Garos“ i „Vimbldon“ - kaže Ilija i dodaje:
- Povreda koja mi se dogodila nije bila toliko opasna, ali mi je poremetila mnoge planove. Međutim, povrede su sastavni deo profesionalne karijere svakog sportiste, tako da je to nešto na šta mora da se računa.
Osim što se proslavio dobrim rezultatima na terenu, ovaj poznati Beograđanin već dugo važi za našeg najatraktivnijeg tenisera zbog čega su ga mediji često spajali sa mnogim lepim damama, među kojima su Kristina Bekvalac, sestra popularne pevačice Nataše, i glumica Jana Milić. Ali, uspešni teniser za sada je govorio samo o vezi sa manekenkom Anastasijom Buđić, sa kojom se zabavljao godinu dana.
- Jana Milić je moja dobra drugarica, a o Kristini ne bih voleo više da govorim jer se mnogo pisalo o našem odnosu, iako ništa od toga nije bilo istina. Ipak, imponuje mi što me često spajaju sa različitim damama, jer su to, uglavnom, veoma lepe devojke - objašnjava Bozoljac, koji je trebalo da snimi spot sa pevačicom Natašom Bekvalac, ali do toga nije došlo.
- Što se tiče spotova za bilo kog pevača ili pevačicu bitno mi je da to bude dobra priča i da mi se dopadne ideja spota i u tom slučaju bih uvek prihvatio ponudu.
Atraktivni sportista i pored toga što ga spajaju sa mnogim damama sa naše javne scene tvrdi da trenutno nije zaljubljen i da mu je zbog čestih putovanja veoma teško da nađe devojku.
- Nisam zaljubljen. Voleo bih da nije tako, ali jednostavno nije lako naći devojku kada si stalno na putovanjima, a takav je život svakog profesionalnog tenisera. Često sam usamljen na turnirima, ali uvek kada su sa mnom kolege iz Srbije situacija je drugačija. Najviše se družim sa Dušanom Vemićem, ali volim da provodim vreme i sa Viktorom Troickim, Nenadom Zimonjićem, Jankom Tipsarevoćem i Novakom Đokovićem. Uvek kada se nađemo negde u inostranstvu trudimo se da se dobro provedemo, pa organizujemo turnire u fudbalu ili odemo u neke dobar restoran - zaključuje Bozoljac.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti