Koko Šanel iz ugla Verice Rakočević

Koko Šanel iz ugla Verice Rakočević

Autor: | 08/05/2011

0

Kreatorka Verica Rakočević predstavila je na Velikoj sceni “Ateljea 212” nove modele inspirisane Koko Šanel, koja je gotovo pola veka suvereno vladala pariskom modnom scenom. Da je u svetu mode sve moguće, pa i kreacijama dočarati ljubav, pokazala je dizajnerka svojom revijom „Koko forever“, održanom u Ateljeu 212. Kreatorka je upriličila veoma zanimljiv modni performans na „daskama koje život znače“, inspirisan životom i radom legendarne Koko, kao i njene fatalne ljubavi s kompozitorom Igorom Stravinskim, čija se muzika mogla čuti u sali dok su manekenke prikazivale modele.

Modeli majica, haljina i pantalona su mahom u crnoj, beloj, bež i puderroze boji, a na pojedinim modelima nalazio se i lik same Koko, dok su kamelije i biseri bili nezaobilazni detalji skoro svakog autfita.

Ovoj zanimljivoj reviji prisustvovale su brojne poznate ličnosti, koje su gromoglasnim aplauzom pozdravile kreatorku i njene maštovite kreacije, a među njima su bili Elena i Jugoslav Karić, Danica Drašković, Zdravko Šotra, Sloboda Mićalović i Vuk Kostić, Tijana Dapčević i Ognjan Radivojević, Dejan Milićević, Zvonko Marković.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin